Mészáros Dóra kiakadt, amiért csökken a rajongói száma

rajongó követő Mészáros Dóra Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Dóra Instagram-oldalán fakadt ki, miután azt tapasztalta, hogy a követőinek száma folyamatosan csökken.

Mészáros Dóra kifejezte nemtetszését követői felé, miután azt tapasztalta, hogy rajongóinak száma folyamatosan csökken. Instagram-oldalán osztotta meg, hogyan vélekedik a jelenségről.

Mészáros Dóra kiakadt Forrás: Instagram

jól felhúztam magam.

Az ExperiDance egyik alapítója, Román Sándor szerint veszélybe került a társulathttp://www.life.hu/sztarok/20190627-az-experidance-egyik-alapitoja-roman-sandor-szerint-veszelybe-kerult-a-tarsulat.htmlAz ExperiDance társulat egyik alapítója, Román Sándor és egy kollégája között alakult ki vitás helyzet, ami nagyon elfajult. A rendőrséget is be kellett vonni az ügybe. TV + Sztárok--Ők tartoznak az idei év leggazdagabb énekesnői közé: Madonna és Rihanna is a listánhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-ok-tartoznak-az-idei-ev-leggazdagabb-enekesnoi-koze.htmlNemcsak tehetséges énekesnők, hanem nagyon jó üzletasszonyok is a listára felkerült hírességek, hiszen sokuk az előadói pályájuk mellett más saját vállalkozásba is fogtak, hogy bebiztosítsák magukat, és azt is sikerre vitték. Íme, ők tartoznak az idei év leggazdagabb énekesnői közé. TV + SztárokOrigoÉvente 251 milliót keres az Instagram-sztár, Abigail Ratchford (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190626-evente-251-milliot-keres-az-instagramsztar-abigail-ratchford.htmlHihetetlen, mennyi pénzt keres posztjaival a 27 éves Insta-sztár: évente 251 millió forintnak megfelelő font üti a markát. TV + SztárokOrigoSzabó Dóra a Mokka után a saját vállalkozására koncentrálhttp://www.life.hu/sztarok/20190626--szabo-dora-a-mokka-utan-a-sajat-vallalkozasara-koncentral.htmlSzabó Dóra úgy döntött, távozik a Mokka csapatából, hogy saját vállalkozására koncentráljon. Elárulta, mivel is fog foglalkozni. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee édesapja, Zana József kártérítést követel balesete utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-ganxsta-zolee-edesapja-zana-jozsef-karteritest-kovetel-balesete-utan.htmlMozgólépcsőn érte baleset Zana József színművészt, miután a szerkezet hirtelen megállt. Ganxsta Zolee édesapja lebucskázott a lépcsőn, és csúnyán megsérült: kártérítést követel. TV + SztárokOrigoHorváth Tamást a mai napig kiakasztja Michael Jackson halálahttp://www.life.hu/sztarok/20190625-horvath-tamast-a-mai-napig-kiakasztja-michael-jackson-halala.htmlHorváth Tamás Michael Jackson halálának évfordulóján beszélt a sztárról, és elmondta, a zenész elvesztésének körülményei még mindig kiakasztják. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.