Cicciolina és Rocco Siffredi harca az egész olasz sajtót lázban tartja. Nemrég ugyanis arról szóltak a hírek, hogy a pornódíva beperli becsületsértésért a világ egyik leghíresebb férfi felnőttfilmesét. Most azonban fordulni látszik a kocka, a férfi ugyanis segítene szeretne Staller Ilonán.

Cicciolina becsületsértés miatt akarta feljelenteni a világ egyik leghíresebb pornósát, aki állítólag azt nyilatkozta róla, hogy a 80-as években nem volt túl jó illata a forgatások alatt, Ilona ugyanis sokat fürdőzött kecsketejben. A férfi azóta már nagyon megbánta a kijelentését, és elhatározta, hogy segíteni akar az anyagi gondokkal küzdő Ilonán. 

CicciolinaFotó: Polyák Attila - Origo

"Siffredi egy erotikus filmet akar forgatni. Leginkább annak örülne, ha Budapesten rendezhetné meg a többszereplős, pikáns mozit, hiszen még mindig üzemel a stúdiója a magyar fővárosban. Ő lenne a rendező, és minden bevételt Cicciolinának utalna át" – mesélte a Riposztnak Ilona ügyvédje, Luca Di Carlo.

Rocco Cicciolinára bízza, milyen szerepet vállalna a filmben, még az sem zavarná, ha ruhában akarna részt venni a forgatáson.