Hatalmasat esett Koroknyai Virág: életében először próbálta ki a wakeboardot – Fotó

Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo -
wakeboard Koroknyai Virág esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életében először állt wakeboardra Koroknyai Virág, aki első alkalommal hatalmasat esett.

2017-ben nyerte el a Miss World Hungary címet Koroknyai Virág, aki azóta folyamatosan a köztudatban van. Rajongói imádják a róla készült fotókat, videókat, amiket az egykori királynő szívesen posztol a közösségi oldalára.

A hétvégén életében először állt wakeboarddeszkára Virág, ami elsőre nem ment neki túl fényesen. Hatalmasat esett a szépség, amit természetesen a barátai videóra is vettek. Az egykori királynő ezt a pillanatot sem titkolta el a követői elől, megmutatta, mekkorát zuhant arccal egyenesen a vízbe.

Koroknyai Virág Forrás: InstaStory

Koroknyai Virág Forrás: InstaStory
Cicciolinát régi nagy ellensége, Rocco Siffredi, pornószínész mentené meg az anyagi csődtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-cicciolinat-regi-nagy-ellensege-rocco-siffredi-pornoszinesz-mentene-meg-az-anyagi-csodtol.htmlCicciolina és Rocco Siffredi harca az egész olasz sajtót lázban tartja. Nemrég arról szóltak a hírek ugyanis, hogy a pornódíva beperli becsületsértésért a vilgá egyik leghíresebb férfi felnőttfilmesét. Most azonban fordulni látszik a kocka, a férfi ugyanis segítene szeretne Staller Ilonán.TV + Sztárok--Hosszú Katinka és párja, Máté közös fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-hosszu-katinka-es-parja-mate-kozos-fotot-posztolt.htmlHosszú Katinka közös fotót posztolt szerelmével, Mátéval. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPintér Tibor a hőségtől próbálja megóvni lovait: hosszú, embert próbáló utazáson van túl csapatávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-pinter-tibor-a-hosegtol-probalja-megovni-lovait-hosszu-embert-probalo-utazason-van-tul-csapataval.htmlPintér Tibor és csapata hosszú útra indultak lovaikkal. a 16 órás út embert próbáló volt, a színész folyamatosan aggódott állataiért.TV + SztárokOrigoKidörzsölődik a combod? Így segíts rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20190627-kidorzsolodik-a-combod-igy-segits-rajta.htmlA nyári kánikulában szinte minden nővel előfordul, hogy kidörzsölődik a combja belső része. Ez igencsak fájdalmas, de tehetünk ellene. TV + Sztárok--Elvesztette cicáját Orosz Barbi: gyászol a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190630-elvesztette-cicajat-orosz-barbi-gyaszol-a-musorvezeto.htmlNéhány héttel ezelőtt derült ki, hogy Orosz Barbi macskája beteg. A négyéves cicust meg kellett operálni, de nem élte túl a beavatkozást. TV + SztárokOrigoTóth Andi fenekét imádják a férfiak – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190629-toth-andi-feneket-imadjak-a-ferfiak.htmlSzinte mindegy, hogy milyen fotót tesz ki Tóth Andi, a férfiak bolondulnak érte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.