Janza Kata elárulta, miért nem szült gyereket új párjának: a férfi nem akarta

Forrás: Mokka -
Janza Kata szülés vallomás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janza Kata elárulta, miért nem szült gyereket 22 évvel fiatalabb szerelmének, Ádámnak.

Mindenki azt hihetné, hogy Janza Kata a kora miatt nem szült gyereket 22 évvel fiatalabb szerelmének, ám a színésznő elárulta, hogy a párja volt az, aki nem szorgalmazta a közös babát.

Janza Kata és Pesák Ádám Forrás: Mokka

"Ha azt kérte volna tőlem, legyen egy közös gyerekünk, nyitott lettem volna rá, de bármilyen furcsa is, ő ezt nem akarta. Kettőnk közül Ádám nem küzdött ezért. Nem akart gyereket, mert a színházat tekinti a szerelmének, önmagára pedig örök gyerekként tekint. Bevallotta, úgy érzi, nem tudná becsülettel elvégezni az apai teendőket. Az anyaságomat viszont elismeri, és csodálattal tekint rám, viszont soha nem akart a gyerekeim pótapja lenni, sőt. Azt mondja, néha az is elfárasztja, amit a kanapéról végignéz. A táskaátnézés, az uzsonna bepakolása, a reggel hatkor való felkelés nem neki való. Belátta ezt, ezért működik a kapcsolatunk. Nekem már van két gyermekem, Ádám pedig nem akar, így nincs semmi, ami feszültséget okozna a kapcsolatunkban"mesélte a Blikknek Janza Kata.

Majoros Hajnalka elképesztő jógapózban és apró bikiniben mutatta meg tökéletes alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-majoros-hajnalka-elkepeszto-jogapozban-es-apro-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat-foto.htmlA spanyol tengerparton mutatta meg tökéletes testét Majoros Hajnalka, Dundika.TV + Sztárok--Fiatal barátnője miatt bántják Jollythttp://www.life.hu/sztarok/20190701-fiatal-baratnoje-miatt-bantjak-jollyt.htmlA rajongók nem nézik jó szemmel, hogy nem sokkal szakítása után Jolly újra szerelmes. TV + Sztárok--Hatalmasat esett Koroknyai Virág: életében először próbálta ki a wakeboard-ot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-hatalmasat-esett-koroknyai-virag-eleteben-eloszor-probalta-ki-a-wakeboardot-foto.htmlÉletében először állt wakeboard-ra Koroknyai Virág, aki első alkalommal hatalmasat esett.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCicciolinát régi nagy ellensége, Rocco Siffredi, pornószínész mentené meg az anyagi csődtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-cicciolinat-regi-nagy-ellensege-rocco-siffredi-pornoszinesz-mentene-meg-az-anyagi-csodtol.htmlCicciolina és Rocco Siffredi harca az egész olasz sajtót lázban tartja. Nemrég arról szóltak a hírek ugyanis, hogy a pornódíva beperli becsületsértésért a vilgá egyik leghíresebb férfi felnőttfilmesét. Most azonban fordulni látszik a kocka, a férfi ugyanis segítene szeretne Staller Ilonán.TV + Sztárok--Emma Stone súlyos balesetet szenvedett a Spice Girls koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-emma-stone-sulyos-balesetet-szenvedett-a-spice-girls-koncertjen.htmlCsúnya vége lett a tombolásnak, Emma Stone súlyos balesetet szenvedett. A Spice Girls koncertjén eltörte a vállát. TV + Sztárok--Leállamvizsgázott hazánk legszebb lánya, Nagypál Krisztinahttp://www.life.hu/sztarok/20190630-leallamvizsgazott-hazank-legszebb-lanya-nagypal-krisztina.htmlA múlt vasárnap Magyarország Szépének választották, a héten pedig államvizsgázott Nagypál Krisztina. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.