A királyi család egy bennfentese szerint szombaton keresztelik meg Harry herceg és Meghan hercegné kisfiát, Archie-t. A hírek azonban arról szólnak, hogy a hercegné nem szeretné, hogy fotósok legyenek jelen a nagy eseményen. 

Már számos hír szólt arról, hogy Harry herceg és Meghan hercegné szeretnék, ha gyermekük, Archie annyira hétköznapi életet élne, amennyire csak lehet. Ez pedig, úgy tűnik, hogy a közelgő keresztelőre is rányomja a bélyegét. 

A Daily Star cikke szerint a királyi család egyik életrajzírója, Penny Junor szerint Meghan hercegné szeretné, ha a nyilvánosságot teljesen kizárnák az eseményről. Úgy tudni, hogy a keresztelő időpontja szombatra, július 6-ára esik. 

Vilmos herceg és Katalin hercegné engedélyt adtak arra saját gyermekeik esetében, hogy fotósok legyenek jelen, amikor megérkeznek a vendégek, azaz a szűk család. Ilyenkor képek készültek nemcsak a vendégekről, hanem a büszke szülőkről és a kisdedről is. A cikk szerint azonban meghívott fotósok nem lesznek jelen, kizárólag Harry herceg és Meghan hercegné oszt majd meg egy képet a keresztelőről a közösségi oldalukon. 

Ha igaz a hír, Harry és Meghan újra maguk mögött hagynak egy hagyománytForrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski