Meghan hercegné kizárná a nyilvánosságot a kis Archie keresztelőjéről

Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski -
fotók Meghan hercegné keresztelő nyilvánosság Archie Harrison Mountbatten-Windsor Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család egy bennfentese szerint szombaton keresztelik meg Harry herceg és Meghan hercegné kisfiát, Archie-t. A hírek azonban arról szólnak, hogy a hercegné nem szeretné, hogy fotósok legyenek jelen a nagy eseményen. 

Már számos hír szólt arról, hogy Harry herceg és Meghan hercegné szeretnék, ha gyermekük, Archie annyira hétköznapi életet élne, amennyire csak lehet. Ez pedig, úgy tűnik, hogy a közelgő keresztelőre is rányomja a bélyegét.

A Daily Star cikke szerint a királyi család egyik életrajzírója, Penny Junor szerint Meghan hercegné szeretné, ha a nyilvánosságot teljesen kizárnák az eseményről. Úgy tudni, hogy a keresztelő időpontja szombatra, július 6-ára esik.

Vilmos herceg és Katalin hercegné engedélyt adtak arra saját gyermekeik esetében, hogy fotósok legyenek jelen, amikor megérkeznek a vendégek, azaz a szűk család. Ilyenkor képek készültek nemcsak a vendégekről, hanem a büszke szülőkről és a kisdedről is. A cikk szerint azonban meghívott fotósok nem lesznek jelen, kizárólag Harry herceg és Meghan hercegné oszt majd meg egy képet a keresztelőről a közösségi oldalukon.

Ha igaz a hír, Harry és Meghan újra maguk mögött hagynak egy hagyományt Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski

Eva Longoria Budapestre érkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-eva-longoria-budapestre-erkezett.htmlEgymásnak adják a kilincset a világsztárok Budapesten. Jason Momoa és Arnold Schwarzenegger után most Eva Longoria a is a magyar fővárosba érkezett. TV + Sztárok--Eke Angéla a fürdőkádból posztolt - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190701-eke-angela-a-furdokadbol-posztolt.htmlEke Angéla nem szégynelős: a fürdőkádból posztolt magáról érdekes fotót. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita fotóját az egyik internetes társkeresőn láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-debreczeni-zita-fotojat-az-egyik-internetes-tarskereson-lattak.htmlÚgy tűnik, hogy visszaéltek Debreczeni Zita fotójával, erre egyik követője hívta fel a figyelmét. Az egyik internetes társkeresőn valaki az ő arcával próbál párt találni. TV + Sztárok--Rékasi Károly megmutatta, hogyan néz ki az összecsavarozott lábahttp://www.life.hu/sztarok/20190701-rekasi-karoly-megmutatta-hogyan-nez-ki-az-osszecsavarozott-laba.htmlNégy éve balesetezett motorjával Rékasi Károly. Most megmutatta, hogyan néz ki az összecsavarozott lába.TV + Sztárok--Miley Cyrus melltartó nélkül, átlátszó felsőben koncertezett (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190701-miley-cyrus-melltarto-nelkul-atlatszo-felsoben-koncertezett.htmlMég kislányként ismerte meg a világ Miley Cyrust. A mosolygós énekes azóta már egy vadabb oldalát mutatja a nyilvánosságnak. Most melltartó nélkül koncertezett. TV + Sztárok--Cseke Katinka őszintén elmondta, miért hagyta ott a Jóban Rosszbanthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-cseke-katinka-oszinten-elmondta-miert-hagyta-ott-a-joban-rosszbant.htmlTizenegy év után elhagyja a Jóban Rosszban című sorozatot Cseke Katinka. A színész most őszintén elmesélte, hogy miért hozta meg ezt a nagy döntés. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.