A Konyhafőnök című műsorban ismerte meg szerelmét Rácz Jenő Michelin-csillagos séf. Most elmesélte, hogyan alakult át a kapcsolatuk tanár és tanítvány viszonyból szerelemmé.

„Amikor Dóri besétált a stúdióba, egyből szimpatikus volt, és természetesen azt is láttam, mennyire csinos. Ennek ellenére sokáig nem kezeltem másként, úgy néztem rá, mint bármelyik versenyzőmre” – mesélte a Blikknek Rácz Jenő Michelin-csillagos séf, aki A Konyhafőnök című műsorban ismerte meg szerelmét. A fiatal lány az ő csapatában versenyzett. A séf közösségi oldalán nemrégiben látni lehetett, hogy már nem egyedül tölti a napjait, ám a rejtélyes hölgy kilétét csak néhány nappal ezelőtt fedte fel. 

„Minden versenynap végén átbeszéltem a versenyzőkkel, hogy mi történt, miben voltak jók, miben hibáztak, majd a végén öleléssel váltunk el. Egyszer csak azt vettem észre, hogy őt jobb megölelni, mint a többieket” – folytatta Rácz Jenő. Elárulta: egy idő után már csak azt várta, hogy megölelhesse a lányt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Aznap két szív összedobbant❤️...

Jeno Racz (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés,

A műsor alatt nem hívta randevúra a középdöntő előtt kiesett lányt. Ám amikor elhagyta a stúdiót, azonnal megkereste. „Nem akartam egy percet sem várni, ezért írtam neki. Először nagyon hivatalosan gratuláltam neki, és elmondtam, mennyire sajnálom, hogy nem jutott tovább, majd egy vicces ürüggyel randira hívtam” – és másnap már találkoztak is. 

A séf azt sem zárja ki, hogy ha úgy alakul a kapcsolatuk, akkor a jövőben együtt dolgozzanak, hiszen tehetséges szakácsnak tartja Dórit. Jenő igazi romantikus alkat, hiszen az első randevúk egyikén Bécsbe vitte vacsorázni a fiatal lányt.