Pécsi Ildikó leleplező könyvet adna ki Pártos Csillával való kapcsolatáról

leleplezés Pécsi Ildikó család könyv Pártos Csilla botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmonikusan indult Pécsi Ildikó színésznő és menye, Pártos Csilla kapcsolata. Pécsi fia és Pártos már elváltak, a viszony pedig elmérgesedett. A Kossuth-díjas színésznő most egy leleplező könyvet írna a családi viszonyokról.

„Nem volt minden olyan meseszerű, ahogyan azt sokan képzelik. A volt menyem folyamatosan a nyomomban loholt, amikor a kisunokám a közelben volt. Nem tudtunk egy értelmes szót váltani anélkül, hogy ne figyelt volna minket” – mesélte a Ripostnak Pécsi Ildikó, akinek elmérgesedett a viszonya fia volt feleségével, Pártos Csillával. Pártos sokáig a Kossuth-díjas színésznő ingatlanában élt a válás után is fiával, Csabikával. A bírósági határozat értelmében azonban ki kellett költözniük onnan.

Pécsi Ildikó nem tud megbékélni a kialakult helyzettel Fotó: MTI/Zih Zsolt

Pécsi Ildikó úgy véli, Pártos nem tudta elviselni, hogy szoros a kapcsolata Csabikával. „Nem szerette, hogy kötődünk egymáshoz. Észre kellett volna vennem, mi történik” – folytatta a művésznő.

A jogi procedúra alatt az ő és férje egészsége is megromlott, de eldöntötte, hogy megosztja az emberekkel, milyen volt valójában a kapcsolatuk Pártossal. „Komolyan gondolkodom egy könyvön, amit meg kellene írni. A fejemben már összeállt, csak le kellene gépelni. Abszolút bebizonyítható, hogy mennyi hazugsággal vagyunk körülvéve” – fogalmazott Pécsi Ildikó.

Molnár Anikó rendkívül elégedett új kebleivelhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-molnar-aniko-rendkivul-elegedett-uj-kebleivel.htmlNegyedszer feküdt kés alá Molnár Anikó. Az utóbbi időben rengeteget fogyott, így újra meg kellett műttetnie kebleit. Úgy látja, remekül sikerült a beavatkozás. TV + SztárokOrigoMiley Cyrus durván beterpesztett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-miley-cyrus-durvan-beterpesztett.htmlMiley Cyrus csendes, visszafogott időszaka véget ért. Az énekesnő melltartó nélküli koncertezése után most egy hatalmas terpesztést mutatott Instagrammon.TV + SztárokOrigoMary Zsuzsi énekesnőt 4 év börtönre ítélték a nyilvánosságra hozott dokumentumok szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190703-mary-zsuzsi-enekesnot-4-ev-bortonre-iteltek-a-nyilvanossagra-hozott-dokumentumok-szerint.htmlMeglepő iratot hozott nyilvánosságra az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára. Kiderül belőle, hogy Mary Zsuzsi énekesnőt és volt férjét, Dobos Attila zeneszerzőt négy év börtönre ítélték, amiért disszidáltak. A férfi most elmondta, mi is történt valójában. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsát házassága miatt bántják a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-demcsak-zsuzsat-hazassaga-miatt-bantjak-a-kommentelok.htmlDemcsák Zsuzsa házasságát nem értik a rajongói, ki is kezdték miatta az egykori műsorvezetőt. TV + SztárokOrigoValakinek szúrta a szemét Cinthya Dictator autója, ezt művelte velehttp://www.life.hu/sztarok/20190702-valakinek-szurta-a-szemet-cinthya-dictator-autoja-ezt-muvelte-vele.htmlCinthya Dictator utcán parkoló autója szúrt szemet valakinek, egy alkalommal leköpték, most pedig meg is rongálták a járművet. TV + Sztárok--Kim Kardashian megmutatta, hogyan tünteti el a pikkelysömör nyomaithttp://www.life.hu/sztarok/20190702-kim-kardashian-megmutatta-hogyan-tunteti-el-a-pikkelysomor-nyomait.htmlKevesen tudják, hogy a mindig kifogástalan külsejű sztár, Kim Kardashian komoly betegséggel küzd. Most közösségi oldalán megmutatta, hogy milyen nyomokat hagy a testén a pikkelysömör. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.