Harmonikusan indult Pécsi Ildikó színésznő és menye, Pártos Csilla kapcsolata. Pécsi fia és Pártos már elváltak, a viszony pedig elmérgesedett. A Kossuth-díjas színésznő most egy leleplező könyvet írna a családi viszonyokról.

„Nem volt minden olyan meseszerű, ahogyan azt sokan képzelik. A volt menyem folyamatosan a nyomomban loholt, amikor a kisunokám a közelben volt. Nem tudtunk egy értelmes szót váltani anélkül, hogy ne figyelt volna minket” – mesélte a Ripostnak Pécsi Ildikó, akinek elmérgesedett a viszonya fia volt feleségével, Pártos Csillával. Pártos sokáig a Kossuth-díjas színésznő ingatlanában élt a válás után is fiával, Csabikával. A bírósági határozat értelmében azonban ki kellett költözniük onnan.

Pécsi Ildikó nem tud megbékélni a kialakult helyzettelFotó: MTI/Zih Zsolt

Pécsi Ildikó úgy véli, Pártos nem tudta elviselni, hogy szoros a kapcsolata Csabikával. „Nem szerette, hogy kötődünk egymáshoz. Észre kellett volna vennem, mi történik” – folytatta a művésznő. 

A jogi procedúra alatt az ő és férje egészsége is megromlott, de eldöntötte, hogy megosztja az emberekkel, milyen volt valójában a kapcsolatuk Pártossal. „Komolyan gondolkodom egy könyvön, amit meg kellene írni. A fejemben már összeállt, csak le kellene gépelni. Abszolút bebizonyítható, hogy mennyi hazugsággal vagyunk körülvéve” – fogalmazott Pécsi Ildikó.