Demcsák Zsuzsánál még jogosítvány sem volt, amikor ittasan volán mögé ült

Forrás: TV2 -
ittas vezetés Demcsák Zsuzsa rendőrség jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, Demcsák Zsuzsa nemcsak, hogy ittasan vezetett és nem tartotta be a KRESZ-t, még jogosítvány sem volt nála, amikor júniusban lekapcsolták a rendőrök.

Június 10-én kapták ittas vezetésen Demcsák Zsuzsát. A tévést a rendőrök a Szentendrei úton igazoltatták, miután a buszsávban haladt. A szonda egyből jelzett, most pedig újabb súlyos részlet derült ki az esetről: a jogosítványa sem volt nála.

A kérdezett ügyben tájékoztatom, hogy a terhelt a rendőri intézkedéskor nem tartott magánál vezetői engedélyt. A nyomozóhatóság ebben az esetben külön jelzéssel él a kormányhivatalhoz, amely határoz a vezetői jogosultság szüneteléséről. A rendőrség jelen ügyben ennek a jelzési kötelezettségének eleget tett” – mondta el a Ripostnak dr. Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség szóvivőhelyettese.

A lap szerint Demcsák Zsuzsa súlyosabb büntetésre számíthat, mint 2016-ban, amikor ittas vezetés miatt két évre bevonták a vezetői engedélyét, és félmilliós pénzbírságot kellett fizetnie.

Demcsák Zsuzsa komoly büntetésre számíthat az ittas vezetés miatt Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.