Íme Fanni, az első magyar, aki részt vett a sellők világversenyén

úszás Miss Mermaid International Hableány Esztes Fanni sellő szépségverseny világverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hallottál már a Miss Mermaid International versenyről? Íme Fanni, az első magyar lány, aki részt vett a sellők nemzetközi versenyén. Elmondta, milyen versenyszámokban kellett megmérettetnie magát.

Olyannyira megtetszett neki a sellőélet, hogy nemrégiben ő képviselte hazánkat a Miss Mermaid International versenyen. Huszonnyolc országból érkeztek lányok, hogy megmutassák, mit tudnak. De hogy mit is kell csinálni pontosan egy ilyen versenyen, Fanni elárulta.

„Ez egy kéthetes próbatétel, amelynek az egyik fele egy nagyon szigorú technikai rész a víz alatt. A második kört pedig egy szépségversenyhez hasonlítanám. A legfontosabb szempont az, hogy mennyire mozgunk otthonosan a vízben, vagyis mennyire vagyunk igazi, vérbeli sellők” – fogalmazott a fiatal lány, aki még sellőúszás órákra is járt, hogy minél tökéletesebben teljesíthessen.

Felkészítő tanárai Gyenge Dóra és Varga Tamás voltak. Azt is elárulta, hogy vannak, akik már kisgyermekkorban elsajátítják a sellőúszás fortélyait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.