Jolly és új párja, Barbara most már felvállalják a kapcsolatukat.

Miután szakított gyermeke édesanyjával, Suzyval, Jolly újra boldog. Új párja egy 20 esztendős modell, Barbara, aki 2018-ban a Magyarok Világszépe szépségversenyen a második helyet szerezte meg. A szerelmesek immár nem titkolják boldogságukat, nyíltan felvállalják kapcsolatukat. Az énekes most a Blikknek vallott arról, hogyan is találtak egymásra.

Barbarával régóta barátok vagyunk. Szerepelt a legújabb klipemben, a munka miatt találkoztunk, de májusban elindult köztünk valami, ami több a barátságnál. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, felszabadultan, jól éreztük magunkat együtt. Korai lenne többet gondolni a kapcsolatunkba, mint ami van, de tény, együtt vagyunk.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dont’t stop believing. Hold on to the feeling.

Szuperák Barbara (@szuperak_barbara) által megosztott bejegyzés,

Jolly elárulta azt is, nagyon boldog új kedvese mellett, úgy érzi, végre jó irányba tart az élete.

Barbarát még nem mutattam be a kislányomnak, ehhez sokkal több idő kell, nem akarom a kis Suzyt megzavarni, túl friss még ez a kapcsolat. A fiam, Szilveszter, akit a szárnyaim alá vettem és akivel együtt dolgozunk, már ismeri Barbarát, és elfogadta a kapcsolatunkat. A lelkemnek jólesik, hogy szeretve vagyok. Hiszen nem jó úgy élni, ha elfogynak a szép szavak, nincsen kedvesség, meghittség egy férfi életében. Az utóbbi idők negatív energiája Barbarának köszönhetően átváltozott abszolút pozitív irányba.”

Jolly újra szerelmesForrás: Instagram/Jolly