Jolly és új kedvese már felvállalják kapcsolatukat

Forrás: Instagram/Jolly -
párkacsolat modell szerelem Jolly és Suzy Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolly és új párja, Barbara most már felvállalják a kapcsolatukat.

Miután szakított gyermeke édesanyjával, Suzyval, Jolly újra boldog. Új párja egy 20 esztendős modell, Barbara, aki 2018-ban a Magyarok Világszépe szépségversenyen a második helyet szerezte meg. A szerelmesek immár nem titkolják boldogságukat, nyíltan felvállalják kapcsolatukat. Az énekes most a Blikknek vallott arról, hogyan is találtak egymásra.

Barbarával régóta barátok vagyunk. Szerepelt a legújabb klipemben, a munka miatt találkoztunk, de májusban elindult köztünk valami, ami több a barátságnál. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, felszabadultan, jól éreztük magunkat együtt. Korai lenne többet gondolni a kapcsolatunkba, mint ami van, de tény, együtt vagyunk.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dont’t stop believing. Hold on to the feeling.

Szuperák Barbara (@szuperak_barbara) által megosztott bejegyzés,

Jolly elárulta azt is, nagyon boldog új kedvese mellett, úgy érzi, végre jó irányba tart az élete.

Barbarát még nem mutattam be a kislányomnak, ehhez sokkal több idő kell, nem akarom a kis Suzyt megzavarni, túl friss még ez a kapcsolat. A fiam, Szilveszter, akit a szárnyaim alá vettem és akivel együtt dolgozunk, már ismeri Barbarát, és elfogadta a kapcsolatunkat. A lelkemnek jólesik, hogy szeretve vagyok. Hiszen nem jó úgy élni, ha elfogynak a szép szavak, nincsen kedvesség, meghittség egy férfi életében. Az utóbbi idők negatív energiája Barbarának köszönhetően átváltozott abszolút pozitív irányba.”

Jolly újra szerelmes Forrás: Instagram/Jolly
Szíj Melinda Isten kezébe adta az életét miután megtudta, daganata vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-szij-melinda-isten-kezebe-adta-az-eletet-miutan-megtudta-daganata-van.htmlSzíj Melinda Isten kezébe adta az életét, amikor megtudta, hogy daganata van. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huDemcsák Zsuzsánál még jogosítvány sem volt, amikor ittasan volán mögé ülthttp://www.life.hu/sztarok/20190704-demcsak-zsuzsanal-meg-jogositvany-sem-volt-amikor-ittasan-volan-moge-ult.htmlKiderült, Demcsák Zsuzsa nem csak, hogy ittasan vezetett és nem tartotta be a KRESZ-t, még jogosítvány sem volt nála, amikor júniusban lekapcsolták a rendőrök. TV + SztárokOrigoCserháti Zsuzsa attól félt, hogy senki nem fog rá emlékeznihttp://www.life.hu/sztarok/20190704-cserhati-zsuzsa-attol-felt-hogy-senki-nem-fog-ra-emlekezni.htmlCserháti Zsuzsa rendkívül tehetséges énekesnő volt, nagyon sokan imádták, de ő ezzel nem volt tisztában. Kiderült, mitől félt a legjobban. TV + Sztárok--Friss fotóján teljesen meztelen Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20190703-friss-fotojan-teljesen-meztelen-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi egzotikus körülmények között mutatta meg magát anyaszült meztelenül. TV + SztárokOrigoEllopták a ruháit, ezért meztelenül sétált haza a Jóban Rosszban színésznője, Tóth-Zsiga Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20190703-elloptak-a-ruhait-ezert-anyaszult-meztelen-setalt-haza-a-joban-rosszban-szinesznoje-tothzsiga-nora.htmlA Jóban Rosszban színésznője, Tóth-Zsiga Nóra egy emlékezetes nyaralásáról mesélt a TV2-nek. Igencsak pórul járt még gimis korában. TV + SztárokOrigoBarta Sylvia bikiniben mutatta meg kockás hasát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-barta-sylvia-bikiniben-mutatta-meg-kockas-hasat.htmlBarta Sylvia a Dagály fürdőből jelentkezett be, és bikiniben tájékoztatta a nézőket a várható időjárásról. Bombaalakja van a műsorvezetőnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.