Dobrády Ákos elárulta, hogyan és hol ismerkedik

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
randi ismerkedés Dobrády Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobrády Ákos Iszak Esztivel való szakítása óta hivatalosan szingli, ám folyamatosan ismerkedik. Elárulta, hogyan.

Néhány hónappal ezelőtt ért véget Iszak Eszti és Dobrády Ákos kapcsolata. Az énekes elárulta, hogy bár hivatalosan szingli, szívesen ismerkedik közösségi oldalakon.

Egyetlen módja van az ismerkedésnek: a Facebook. Sokszor egyébként azt hiszik, kamu a profilom, de ha nyilvánosak a képeid, akkor azért látják, hogy nem úgy van" – mesélte Ákos a Best magazinnak.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Megosztotta a lappal azt is, hogy ha élőben találkozik egy vonzó nővel, van egy bevett taktikája is.

„Van egy taktikám. Ha nyilvános helyen meglátok egy vonzó nőt, akkor keresem vele a szemkontaktust, de nem megyek oda hozzá. Hazamegyek, kinyitom a Facebookot, és megvárom, hogy ismerősnek jelöljön. Ha felismer, úgyis megtalál. Én nem tudom, hogy hívják, így én biztos nem találom meg. Bármilyen furcsán is hangzik, nem jellemző rám, hogy az utcán nyomulok valakire. Ráadásul már abban a korban vagyok, hogy szórakozóhelyre sem járok, és a munkahelyi kapcsolatokban sem hiszek, szambaklubba sem járok. Visszahúzódó, otthon ülő típus vagyok."

Napokig másik nővel élt Dobrády Ákos, miközben menyasszonya volt


Három napig élt Osvárt Andreával Dobrády Ákos, miközben menyasszonya volt. Elmesélték, hogyan is történt a dolog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.