Pirner Alma nyaralás közben mutatta meg formás fenekét

popsi Zakopane fenék nyaralás csinos Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádják a rajongók Pirner Alma egyik legújabb fotóját. Nem csoda, hiszen megvillantotta formás fenekét. 

Sorra érkeznek a dicsérő kommentek Pirner Alma egyik legújabb fotójához, amelyen a fürdőruhája látni engedte formás fenekét.

A csinos szépség Zakopanéban nyaral. Az egyik kommentelő érdeklődött, nem volt-e hideg a strandolás. Pirner azonban megnyugtatta, hogy 34 fok volt, így nem volt oka dideregni a vízben.

Sophia Lorent kerekesszékben fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-sophia-lorent-kerekesszekben-fotoztak.htmlNyolcvannégy évesen is tündököl Sophia Loren. A színésznőről azonban mostmeglepő fotók készültek: tolószékben és smink nélkül kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Dobrády Ákos elárulta, hogyan és hol ismerkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-dobrady-akos-elarultahogyan-es-hol-ismerkedik.htmlDobrády Ákos Iszak Esztivel való szakítása óta hivatalosan szingli, ám folyamatosan ismerkedik. Elárulta, hogyan.TV + SztárokOrigoMolnár Anikó zongoraórára jár: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-molnar-aniko-zongoraorara-jar-foto.htmlMolnár Anikó nem csak külsejét változtatta meg fogyásával és mellműtétjével, hanem a tanulásra is rászánta magát.TV + Sztárok--Kulcsár Edina a Balaton Soundon van és hiányzik neki a kisfia, Medoxhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-kulcsar-edina-a-balaton-soundon-van-es-hianyzik-neki-a-kisfia-medox.htmlKulcsár Edina a Balaton Soundon tartózkodik jelenleg. Munkára és szórakozásra is jut ideje, ám nem tudja felhőtlenül jól érezni magát, ugyanis nagyon hiányzik neki a kisfia, Medox. TV + SztárokOrigoLesifotók készültek a 61 éves bikinis Melanie Griffith-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-lesifotok-keszultek-a-61-eves-bikinis-melanie-griffithrol.htmlMelanie Griffith-ről Spanyolországban készültek lesifotók. TV + Sztárok--Gór Nagy Mária segített Aradszky László özvegyének kimászni a depresszióbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-gor-nagy-maria-segitett-aradszky-laszlo-ozvegyenek-kimaszni-a-depressziobol.htmlAradszky László özvegye, Éva asszony barátai segítségével mászott ki a depresszióból férje halála után. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.