Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi megint könnyeket csalt Rubint Réka szemébe: megható videó.

Rubint Réka nagyon elszomorodott, amikor kiderült, hogy férje, Norbi ezúttal nem tud feleségével együtt táborozni. Elfoglaltságai nem engedték meg, hogy elutazzon, ám aztán jött a meglepetés...
Üzleti elfoglaltság miatt, most először nem tudott velünk utazni a táborba. Bármennyire is erős vagyok és csodálatos a táborozó csapat, a másik felem otthon maradt ... rettenetesen hiányzott ..." – kezdte Réka a beszámolót. „Az elmúlt 3napban mindent elrendezett a cégben és tegnap este Enrique Iglesias: Hero című dalával - 17évvel ezelőtt ez a dal szólt az esküvőnkön – betoppant. Nincsenek szavak arra, amit most érzek. Szárnyal a lelkem. Kiugrik a szívem a helyéről annyira boldog vagyok!!! Teljes béke és megnyugvás járja át a lelkem..." – írta Réka, és persze a romantikus pillanatot is megmutatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.