Szörnyű baleset történt hajnalban az Üllői úton: egy motoros meghalt

Forrás: Thinkstock -
motorbaleset Üllői út baleset halálos baleset busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos baleset történt Budapesten, az Üllői úton szombat hajnalban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A főváros IX. kerületében egy motoros és egy busz ütközött össze egyelőre tisztázatlan körülmények között. A balesetben a motoros meghalt.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a Balkán utca és a Könyves Kálmán körút között teljes szélességében lezárták az Üllői utat, a járműforgalmat a környező utcákba terelik.

Titokzatos lényt vettek videóra Indonéziában, rejtély, hogy mi lehethttp://www.life.hu/news/20190705-titokzatos-lenyt-vettek-videora-indoneziaban-rejtely-hogy-mi-lehet.htmlBizarr lény jelent meg egyik este egy indonéziai lakásban. A lakás tulajdonosa azt mondja, szárnyai és négy csápja volt, nagyon megijedtek tőle. News--Dunai hajóbaleset: a Viking Sigyn kapitánya több szabálytalanságot is elkövethetetthttp://www.life.hu/news/20190705-dunai-hajobaleset-a-viking-sigyn-kapitanya-tobb-szabalytalansagot-is-vethetett.htmlA Hableány és a Viking Sigyn ütközésekor rögzített hangfelvételek tartalma a napokban került nyilvánosságra. Dr. Sógor Zsolt ügyvédet ennek kapcsán kérdezték. NewsOrigoHős vezetésoktató mentette meg egy másfél éves gyermek életéthttp://www.life.hu/news/20190705-hos-vezetesoktato-mentette-meg-a-masfel-eves-gyermek-eletet.htmlAzonnal beletaposott a fékbe a vezetésoktató, amikor meglátta a másfél éves gyermeket az úton szaladgálni. Megmentette az életét. News--Időjárás: kánikula és extrém UV sugárzás miatt is figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20190705-idojaras-kanikula-es-az-extrem-uvsugarzas-miatt-is-figyelmeztetnek.htmlSzombatra az extrém UV-B sugárzás és néhány megyére a hőség miatt is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Biztonsági kamera rögzítette, ahogy egy kisfiú a peron és a vonat közé esik – videóhttp://www.life.hu/news/20190705-biztonsagi-kamera-rogzitette-ahogy-egy-kisfiu-a-peron-es-a-vonat-koze-esik.htmlBiztonsági kamera rögzítette azt a sokkoló pillanatot, amikor egy kisfiú a peron és a vonat közé esett Ausztráliában. NewsOrigoEgykori tévés rabolt ki két Pest megyei bankothttp://www.life.hu/news/20190705-egykori-teves-rabolt-ki-ket-pest-megyei-bankot.htmlKiderült, hogy egy egykori tévés rabolt ki két Pest megyei pénzintézetet június közepén. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.