Kiszel Tünde Csipkerózsikának öltözött a júliusi hónapban – Fotó

Kiszel Tünde Csipkerózsika naptárdíva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde 2019-es naptára ezúttal a Disney hercegnők bűvkörében született. Láthattuk már a naptárdívát Szörnyella de Frászként, Hófehérkeként pózolni. A júliusi hónapra is egy igazi klasszikust választott.

Tünde szereti magát igazi hercegnőként viszontlátni a fotókon, és a retusálás sem áll messze tőle. Ezen a képen is jól látszik, hogy éveket fiatalodott és vékonyodott egy kis utómunkával.

Megdöbbentő dolgot jósoltak Kiszel Tündének

Radics Ágnes jósnő a FEM3 Café műsorában arról beszélt, hogy mi várható idén Kiszel Tünde és a lánya életében. Olyasmi is elhangzott, amitől leesett a naptárdíva álla.

Sophia Lorent kerekesszékben fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-sophia-lorent-kerekesszekben-fotoztak.htmlNyolcvannégy évesen is tündököl Sophia Loren. A színésznőről azonban most meglepő fotók készültek: tolószékben és smink nélkül kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Dobrády Ákos elárulta, hogyan és hol ismerkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-dobrady-akos-elarultahogyan-es-hol-ismerkedik.htmlDobrády Ákos Iszak Esztivel való szakítása óta hivatalosan szingli, ám folyamatosan ismerkedik. Elárulta, hogyan. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó zongoraórára jár: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-molnar-aniko-zongoraorara-jar-foto.htmlMolnár Anikó nem csak külsejét változtatta meg fogyásával és mellműtétjével, hanem a tanulásra is rászánta magát.TV + Sztárok--Lediplomázott Bajor Imre lánya, Lilihttp://www.life.hu/sztarok/20190705-lediplomazott-bajor-imre-lanya-lili.htmlElvégezte a színművészeti szakot Bajor Imre nagylánya, Lili. TV + Sztárok--Schobert Norbi meglepte Rubint Rékát - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-schobert-norbi-meglepte-rubint-rekat.htmlSchobert Norbi megint könnyeket csalt Rubint Réka szemébe: megható videó.TV + SztárokOrigoTóth Andit le akarta szúrni őrült rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20190705-toth-andit-le-akarta-szurni-orult-rajongoja.htmlTóth Andi vérfagyasztó történetet elevenített fel: egy őrült rajongója le akarta szúrni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.