Gáspár Evelin hiába keres, nem kap munkát - "Semmibe vesznek!"

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin -
diploma Gáspár Evelin munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt talán kevesen tudják, hogy Gáspár Evelinnek pénzügyi diplomája és két felsőfokú nyelvvizsgája van. Ennek ellenére sem talál állást Győzike nagyobbik lánya.  

Hiába akar bizonyítani Gáspár Evelin, papírjai ellenére sem sikerül munkát találnia, helyette csak gúnyos pillantásokat és megjegyzéseket kap.

Gáspár Evelin Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

"Tudom, hogy ott vannak a nevem előtt a »cigány«, a »celeb« és már az »adócsaló« jelzők is, mert ezt is a családomra aggatták... Mindezeknek köszönhetően hiába próbáltam »normális« munkát találni, egyszerűen semmibe vesznek! Az egyik cégnél volt olyan személyzetis, aki csak azért hívott be, hogy kinevethessen. Legutóbb egy delikáteszbe jelentkeztem, de annak ellenére sem kezdhettem el dolgozni, hogy aláírt szerződésem volt, pedig már a betanulási időszakon is túl voltam" – mesélte Evelin a Ripostnak.

Kelemen Anna fehérneműben jelentette be, hogy felhagy a túl merész öltözködésselhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-kelemen-anna-felhagy-a-tul-meresz-villantos-stilussal.htmlKelemen Anna legutóbbi videója sokakat meglepett. Nem csak a videó tartalma miatt, de a logikai bukfencek is összezavarták a követőket. TV + Sztárok--Itt az utolsó felvétel az Irigy Hónaljmirigy elhunyt tagjáról, Ambrus Zoltánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-itt-az-utolso-felvetel-az-irigy-honaljmirigy-elhunyt-tagjarol-ambrus-zoltanrol.htmlVasárnap este tette közzé az Irigy Hónaljmirigy a szomorú hírt, hogy örökös tagjuk, Ambrus Zoltán elhunyt. A Blikk megtalálta az utolsó klippet, amiben Ambrus szerepelt. TV + Sztárok--Radics Gigi elárulta, hogyan sikerült lefogynia: fényképpel illusztrálta - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-radics-gigi-elarulta-hogyan-sikerult-lefogynia-fotoval-illusztralta-foto.htmlMég vékonyabb lett Radics Gigi, mint valaha. Elárulta, hogyan csinálta. TV + SztárokOrigoIszak Eszter újra szerelmes, megmutatta jóképű kedvesét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-iszak-eszter-ujra-szerelmes-megmutatta-jokepu-kedveset-foto.htmlIszak Eszterre rátalált a szerelem. 7 kapcsolat után néhány hónappal ezelőtt végleg szakított Dobrády Ákos énekessel. A gyönyörű modell-műsorvezető most újra boldog. Kedvesével nyilvánosan is megjelent Zamárdiban. TV + Sztárok--A feleségét gyászolja a világhírű színész, Vinnie Joneshttp://www.life.hu/sztarok/20190707-feleseget-gyaszolja-a-vilaghiru-szinesz-vinnie-jones.html6 évnyi küzdelem után feladta a harcot Vinnie Jones felesége, rákos megbetegedésben hunyt el. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia új műsort kap, melynek Férfiszemmel lesz a címehttp://www.life.hu/sztarok/20190708-liptai-caludia-uj-musort-kap-melynek-ferfiszemmel-lesz-a-cime.htmlÚjra képernyőre kerül Liptai Claudia, aki hat férfival lesz látható saját műsorában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.