Aggódnak a rajongók Korda Györgyért: többször leült a hétvégi koncertjén

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Korda György Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bánki-tónál lépett fel a hétvégén Korda György és Balázs Klári. A táncdalénekes a koncert során többször megpihent egy színpadra állított széken: a rajongók aggódnak érte, de az énekesnő mindenkit megnyugtatott: nincs baj, ez a koreográfia része.

"Nagyon szeretem a Korda-Balázs házaspárt, többször volt szerencsém őket élőben látni. Kedvesek, aranyosak, és mindig nagyon jó bulit csinálnak. Most viszont Gyuri bácsi többször leült egy székre, korábban ilyet nem láttam tőle. Bár nem panaszkodott, egy picit olyan érzésünk volt, mintha fáradt lenne, vagy a hőséget bírná nehezen. Aggódunk érte, mert nemrégiben arról szóltak a hírek, hogy rosszul lett egy fellépésén" – nyilatkozta egy rajongó a Blikknek.

Balázs Klári elmondta, hogy nincs semmi baj: "Vannak bizonyos számok, amelyek alatt ül, én pedig odamegyek hozzá és megölelem, ez a koreográfia része".

„Néha kell egy kis pihenő, főleg ilyenkor, nyáron, amikor sok a fellépésünk az ország minden részében, rengeteget utazunk, de nagyon jól érzem magam" – tette hozzá az énekes.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Így emlékeznek vissza a barátai Ambrus Zoltánra: "Sérülése a munkásságára is hatással volt"http://www.life.hu/sztarok/20190709-igy-emlekeznek-vissza-baratai-ambrus-zoltanra.htmlAz Irigy Hónaljmirigy tagjait és a rajongókat is megrázta Ambrus Zoltán tragikus halála. Sipos Péter utoljára a kórházban találkozott zenésztársával: megrendülve mesélt az utolsó találkozásukról. Egy ismerőse szerint Ambrus sosem épült fel a balesete után: a karrierje és a magánélete is összeomlott. TV + Sztárok--Marsi Anikó: "Alapvetően hiú vagyok, de nem extrém módon"http://www.life.hu/sztarok/20190706-marsi-aniko-testrol-balesetrol-sportrol-nyilatkozott.htmlMára felépült combnyaktöréséből Marsi Anikó, olyannyira, hogy már el is kezdett futni. A TV2 Tények műsorvezetője egyebek mellett a saját testéhez való viszonyáról is beszélt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA jósnő szerint Kiszel Tünde férfi lehetett előző életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190706-a-josno-szerint-kiszel-tunde-ferfi-lehetett-elozo-eleteben-fem3-cafe.htmlRadics Ágnes jósnő a FEM3 Café műsorában arról beszélt, hogy mi várható idén Kiszel Tünde és a lánya életében. Olyasmi is elhangzott, amitől leesett a naptárdíva álla. TV + SztárokOrigoReunion: Várkonyi Andrea közös fotót posztolt Gombos Edinávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190630-varkonyi-andrea-kozos-fotot-posztolt-gombos-edinaval.htmlGombos Edina és családja néhány évvel ezelőtt költözött ki a tengerentúlra. Kubai származású férje, Alberto IT-vezetőként dolgozik, az Aktív egykori műsorvezetője pedig üzletasszonyként tevékenykedik. Két közös gyermekük van, Miranda és Matteo. Most azonban hazalátogattak, és találkoznak a barátaikkal is. TV + SztárokOrigoCseke Katinka elhagyja a Jóban Rosszban sorozatothttp://www.life.hu/sztarok/20190629-cseke-katinka-elhagyja-a-joban-rosszban-sorozatot-tv2.htmlCseke Katinkát 2008 decemberében ismerte meg az ország a Jóban Rosszban Bodolai Böbéjeként. A színésznő most úgy döntött, távozik a népszerű sorozatból, a jövőben mással szeretne foglalkozni. TV + SztárokOrigo Lakóházakra és középületekre is dőltek fák Szabolcsban a csütörtöki viharbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190627--lakohazakra-es-kozepuletekre-is-doltek-fak-szabolcsban-csutortoki-viharban.htmlOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.