A Bánki-tónál lépett fel a hétvégén Korda György és Balázs Klári. A táncdalénekes a koncert során többször megpihent egy színpadra állított széken: a rajongók aggódnak érte, de az énekesnő mindenkit megnyugtatott: nincs baj, ez a koreográfia része.

"Nagyon szeretem a Korda-Balázs házaspárt, többször volt szerencsém őket élőben látni. Kedvesek, aranyosak, és mindig nagyon jó bulit csinálnak. Most viszont Gyuri bácsi többször leült egy székre, korábban ilyet nem láttam tőle. Bár nem panaszkodott, egy picit olyan érzésünk volt, mintha fáradt lenne, vagy a hőséget bírná nehezen. Aggódunk érte, mert nemrégiben arról szóltak a hírek, hogy rosszul lett egy fellépésén" – nyilatkozta egy rajongó a Blikknek

Balázs Klári elmondta, hogy nincs semmi baj: "Vannak bizonyos számok, amelyek alatt ül, én pedig odamegyek hozzá és megölelem, ez a koreográfia része".

„Néha kell egy kis pihenő, főleg ilyenkor, nyáron, amikor sok a fellépésünk az ország minden részében, rengeteget utazunk, de nagyon jól érzem magam" – tette hozzá az énekes. 

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd