Párkányi Éva rokon kapcsolat BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
BB Évi lába alól kicsúszott a talaj a valóságshow után, és azóta sem jött rendbe az élete. Gyermekeivel sem tartja a kapcsolatot. 

BB Évi nagy reményekkel indult el annak idején a valóságshow-ba, amit meg is nyert, de a pénz nem hozott számára boldogságot. A Big Brother után teljesen szétcsúszott az élete. Két gyermeket szült, ám egyiküket sem ő neveli, ugyanis pszichiátriai kezelésre szorul. Nagyobbik fiát, Jancsikát Évi rokona, Julika vette a gondjaiba. Saját gyermekeként neveli 3 hónapos kora óta.

Párkányi Évi nem találkozik a gyermekeivel Forrás: Tv2, filmsor.net

"Amíg picike volt, engem szólított anyunak, hiszen én öleltem, én altattam, én vigasztaltam, és én örültem vele már az első születésnapján. Aztán én magyaráztam el neki az igazságot is: a szülőanyukája nagyon beteg. Nem akartam, hogy emiatt bármilyen meglepetés érje később" – idézi a Blikk Rúzs a nő nyilatkozatát. Hozzátette, Évi korábban olykor meglátogatta a fiát, de ezek a találkozások egyre ritkábbak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.