Felébredt a kómából a kétéves kislány, aki kutyatámadás áldozata lett

kutya műtét kóma életveszély Csókakő kislány kutyatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétéves Léna felébredt a kómából. Ő az a kislány, akit nyolc nappal ezelőtt támadott meg egy megvadult rottweiler. 

Ahogy mi is megírtuk: nyolc nappal ezelőtt egy udvarból kiszabadult rottweiler tépett ki édesanyja kezéből egy kétéves csókakői kislányt. A kutya a gazdáját is megmarta, a válságos állapotban lévő kislányt mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A család borzalmas napokat élt át, de most Léna kinyitotta a szemét, felébredt a kómából. „Megjártuk a poklok poklát a héten, de örömmel mondom, hogy a kicsi Léna elhagyhatta az intenzív osztályt, és kinyitotta a szemét. Hosszú és nehéz út vár még ránk a gyógyulásig, de már legalább elindultunk rajta” – mesélte a Borsnak az kislány édesapja. A gyermekre még több operáció vár.

A kennelből szökött ki a kutya, ami megtámadta a kislányt Forrás: Police.hu

A Fejér megyei család egy Facebook-bejegyzésben is megköszönte a családnak, barátoknak, ismerősöknek és ismertleneknek is a sok jókívánságot és támogatást. A lap cikke szerint a kutyát valószínűleg elaltatják, a gazdája elismerte felelősségét. Őt gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.