Brutális pofont kapott egy diáklány egy elefánttól

pofon diáklány elefánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy pennsylvaniai középiskolai csoport Zambiában kirándult, amikor az első napjuk végén megnéztek egy afrikai elefántot. Ami az után történt, arra senki sem számított.

Az egész osztály boldog volt, hogy ilyen különleges élményben lehet részük, ám hamarosan meglepő dolog történt. Az egyik lány le akarta fényképezni az állatot, ám annak nem volt kedve ehhez: úgy pofonvágta a lányt, hogy hátrarepült. Az elefánt ezután a földön heverő mobiltelefont is megpróbálta felszippantani.

Három évig bujkált a családja elől egy indiai férfi: egy videó buktatta lehttp://www.life.hu/news/20190710-harom-evig-bujkalt-csaladja-elol-az-indiai-ferfi-egy-video-buktatta-le.htmlHárom évre eltűnt egy indiai férfi, de egy videó végül felfedte a tartózkodási helyét. NewsOrigo104 kilós sziámi pontyot fogott egy brit férfi, John Harvey http://www.life.hu/news/20190710-104-kilos-sziami-pontyot-fogott-egy-brit-ferfi-john-harvey.htmlEgy brit férfinek akkora halat sikerült fognia, amekkorát még senkinek: 104 kilós sziámi ponty akadt a horgára. News--Szellentése buktatott le egy amerikai bűnözőthttp://www.life.hu/news/20190710-szellentese-buktatta-le-az-amerikai-bunozot.htmlSaját magát buktatta le Amerikában egy férfi: szellentésével fedte fel rejtekhelyét. NewsOrigoBrutális időjárás: ökölnyi jégdarabok estek az égből Olaszországbanhttp://www.life.hu/news/20190710-okolnyi-jegdarabok-estek-az-egbol-olaszorszagban.htmlÖkölnagyságú jégdarabok estek szerdán a közép-olaszországi Pescara városában. Legalább 18 ember megsérült - jelentette az ANSA olasz hírügynökség. A sérültek - köztük egy várandós nő - sürgősségi kezelésre szorultak az őket ért vágások és zúzódások miatt, különösen a fejen. NewsOrigo41 ezer éves kiolvadt fonálférgek keltek életrehttp://www.life.hu/news/20190710-41-ezer-eves-kiolvadt-fonalfergek-keltek-eletre.htmlA fonálférgek kivételesen hosszan tartó hibernáció után képesek voltak visszatérni az életbe. News--Holttestet találtak a Dunában Dunaújvárosnálhttp://www.life.hu/news/20190710-holttestet-talaltak-a-dunaban-dunaujvarosnal.htmlA Dunában találták meg egy eltűnt dunaújvárosi férfi holttestét. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.