Halálos áramütés ért egy kisgyermeket Nyíregyházán

Forrás: Shutterstock -
áramütés Nyíregyháza haláleset gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos áramütés ért egy egyéves gyermeket szerda délután Nyíregyházán – közölte a rendőrség honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Eddig tisztázatlan körülmények között, otthonában érte az áramütés a gyereket, aki a kórházba szállítás után életét vesztette. A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit – áll a közleményben.

Három évig bujkált a családja elől egy indiai férfi: egy videó buktatta lehttp://www.life.hu/news/20190710-harom-evig-bujkalt-csaladja-elol-az-indiai-ferfi-egy-video-buktatta-le.htmlHárom évre eltűnt egy indiai férfi, de egy videó végül felfedte a tartózkodási helyét. NewsOrigoSzellentése buktatott le egy amerikai bűnözőthttp://www.life.hu/news/20190710-szellentese-buktatta-le-az-amerikai-bunozot.htmlSaját magát buktatta le Amerikában egy férfi: szellentésével fedte fel rejtekhelyét. NewsOrigoBrutális időjárás: ökölnyi jégdarabok estek az égből Olaszországbanhttp://www.life.hu/news/20190710-okolnyi-jegdarabok-estek-az-egbol-olaszorszagban.htmlÖkölnagyságú jégdarabok estek szerdán a közép-olaszországi Pescara városában. Legalább 18 ember megsérült - jelentette az ANSA olasz hírügynökség. A sérültek - köztük egy várandós nő - sürgősségi kezelésre szorultak az őket ért vágások és zúzódások miatt, különösen a fejen. NewsOrigoHolttestet találtak a Dunában Dunaújvárosnálhttp://www.life.hu/news/20190710-holttestet-talaltak-a-dunaban-dunaujvarosnal.htmlA Dunában találták meg egy eltűnt dunaújvárosi férfi holttestét. NewsOrigoSzeméremsértőt keres a budapesti rendőrség – Fotóhttp://www.life.hu/news/20190710-szemeremsertot-keres-a-budapesti-rendorseg-foto.htmlSzeméremsértő magatartás miatt keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága a képen látható férfit. News--Strasbourghoz fordul Szita Bence gyilkosa: szabadulni akarhttp://www.life.hu/news/20190710-strasbourghoz-fordul-szita-bence-gyilkosa-szabadulni-akar-a-ferfi.htmlA 2012-ben megölt Szita Bence három gyilkosát tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Közülük ketten már nem élnek, a harmadik tettes, Kertész József pedig most a strasbourgi bírósághoz fordul, hogy újratárgyalják az ügyét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.