Időjárás: két megyére is figyelmeztetést adtak ki a rossz idő miatt

villámlás vihar időjárás jégeső figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem tér vissza a kánikula. Változóan felhős, záporokkal tarkított időre számíthatunk országszerte. Két megyére pedig figyelmeztetést adtak ki.

Változóan felhős időre számíthatunk szerdán, de csak néhol fordul elő zápor. Reggel 10-15, délután 20-26 fok várható. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. Kora őszies időnk lesz – írja a Köpönyeg.

Csütörtökön a napsütést főleg délután zavarják gomolyfelhők, amelyekből elvétve zápor is kialakul. Az északnyugati légmozgás változatlanul élénk lesz. Reggel 11, délután 25 fok körüli értékeket mérhetünk.

Több megyére figyelmeztetést adtak ki, jégeső is jöhet Forrás: Shutterstock

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére figyelmeztető előrejelzést adott ki szerdára. Villámlás, esetenként erős szél és jégeső is várható.

Erre a megyére a figyelmeztetés csütörtökre is érvényben van, valamint Borsod-Abaúj-Zemplén megyére is. Itt szintén a villámlás, a szél és a jégeső okozhat gondot.

Felébredt a kómából a kétéves kislány, aki kutyatámadás áldozata letthttp://www.life.hu/news/20190709-felebredt-a-komabol-a-keteves-kislany-aki-kutyatamadas-aldozata-lett.htmlA kétéves Léna felébredt a kómából. Ő az a kislány, akit nyolc nappal ezelőtt támadott meg egy megvadult rottweiler. News--Megtalálták a bibliai Ciklág filiszteus város maradványaithttp://www.life.hu/news/20190709-megtalaltak-a-bibliai-ciklag-filiszteus-varos-maradvanyait-1.htmlMegtalálta és azonosította egy nemzetközi kutatócsoport a bibliai Ciklág városát, ahová Saul király elől menekült Dávid király – jelentette az izraeli média hétfőn. News--Véget értek a munkálatok: az Etele térig jár az 1-es villamoshttp://www.life.hu/news/20190709-veget-ertek-a-munkalatok-az-etele-terig-jar-az-1es-villamos.htmlBefejeződött az 1-es villamosvonal Etele térig tartó meghosszabbítása, az új, 1,7 kilométeres szakaszt kedden adta át Tarlós István főpolgármester. Az 1-es villamos délután 4 óra után már a teljes vonalán, a kelenföldi vasútállomás és a Bécsi út között közlekedik. News--Szalmonellával fertőzött kutyaeledelt hívnak visszahttp://www.life.hu/news/20190709-szalmonellaval-fertozott-kutyaeledelt-hiv-vissza-a-nebih.htmlKutyaeledelt hív vissza a Fressnapf nevű cég, ugyanis szalmonellával szennyezett terméket találtak. A betegség állatról emberre is terjedhet. News--Nyilvános szex: motorháztetőn tette magáévá a férfi a partnerét – Fotóhttp://www.life.hu/news/20190709-nyilvanos-szex-motorhazteton-tette-magaeva-a-ferfi-partneret-video.htmlÚgy tűnik, a nagy nyári meleg a szabadba csábítja a szerelmeseket, ugyanis egyre többen választják a nyilvános helyeket, utcákat, tereket az összebújásra. NewsOrigoTöbb mint két évig játszottak a spanyol tévés vetélkedők eddigi legnagyobb pénznyereményéérthttp://www.life.hu/news/20190709-tobb-mint-ket-evig-ev-jatszottak-a-spanyol-teves-vetelkedok-eddigi-legnagyobb-penznyeremenyeer.htmlTöbb mint két évig játszott egy csapat a spanyol televíziós vetélkedők történetének legnagyobb pénznyereményéért, több mint 6,6 millió euróért (2,1 milliárd forint). News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.