Időjárás: két megyére is figyelmeztetést adtak ki a rossz idő miatt

villámlás vihar időjárás jégeső figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem tér vissza a kánikula. Változóan felhős, záporokkal tarkított időre számíthatunk országszerte. Két megyére pedig figyelmeztetést adtak ki.

Változóan felhős időre számíthatunk szerdán, de csak néhol fordul elő zápor. Reggel 10-15, délután 20-26 fok várható. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. Kora őszies időnk lesz – írja a Köpönyeg.

Csütörtökön a napsütést főleg délután zavarják gomolyfelhők, amelyekből elvétve zápor is kialakul. Az északnyugati légmozgás változatlanul élénk lesz. Reggel 11, délután 25 fok körüli értékeket mérhetünk.

Több megyére figyelmeztetést adtak ki, jégeső is jöhet Forrás: Shutterstock

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére figyelmeztető előrejelzést adott ki szerdára. Villámlás, esetenként erős szél és jégeső is várható.

Erre a megyére a figyelmeztetés csütörtökre is érvényben van, valamint Borsod-Abaúj-Zemplén megyére is. Itt szintén a villámlás, a szél és a jégeső okozhat gondot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.