Maradandó agykárosodást szenvedett Kefir édesanyja, de elbukták a kártérítési pert

Forrás: Ez zsír! / Life TV -
Kefir
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pert vesztettek Kefirék a siófoki könyvtárral szemben. A V-Tech énekesének édesanyja azt állítja, 3 éve 15 métert zuhant az intézmény eső áztatta lépcsőjéről. Az asszony súlyos agykárosodást szenvedett, a homloklebegyének egy része elhalt, a személyisége és az élete is megváltozott. Egymillió forint kártérítést kértek, de nem kapták meg.

„Rettentő csalódott vagyok az ítélet miatt, igazságtalan és méltatlan ez a bánásmód” – mondta el a Blikknek Katalin, Kefir édesanyja, aki a mai napig pszichológushoz jár: a személyisége megváltozott, gyakran ingerült, ami korábban nem volt rá jellemző.

Kefir édesanyja maradandó agykárosodást szenvedett Forrás: Ez zsír! / Life TV

„Egyértelmű, hogy a károm sokkal nagyobb, mint egymillió forint, mégsem kértem többet. Ebből tisztán látszik, hogy nem nyerészkedni akarok, hanem szeretném, ha ez a baleset nem fordulhatna elő újra. Gyerekek és nyugdíjasok is járnak a könyvtárba. Még mindig várom az igazgatótól a bocsánatkérést, mert borzasztóan fáj, hogy ebben a helyzetben ilyen ellenségesen bánnak velem” – tette hozzá.

A Siófoki Járásbíróság meghozta elsőfokú ítéletét. A határozat szerint az asszony balesetét bármi okozhatta, tanúvallomása pedig nem volt meggyőző. Kefir kijelentette, hogy fellebbeznek.

Tragédiák sora Dióssy Klári életében: kislánya után édesanyját is elveszítettehttp://www.life.hu/sztarok/20190712-tragediat-tragedia-kovetett-diossy-klari-eleteben-kislanya-utan-edesanyjat-is-elveszitette.htmlDióssy Klárinak idén lenne 20 éves a lánya, Adél. A kislány leukémiában halt meg négy és fél évesen, hosszú küzdelem után. Az MTVA műsorvezetőjének azóta kisfia született, de újabb tragédiát kellett átélnie: tavaly meghalt az édesanyja.TV + Sztárok--Mariah Carey: "Kissé prűd vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190710-mariah-carey-kisse-prud-vagyok-maganeleterol-beszelt.htmlA Cosmopolitan magazin készített interjút Mariah Carey-vel: az énekesnő munkáról, dalokról, de a magánéletéről is beszélt, amivel mindenkit megdöbbentett. TV + Sztárok--Barátja, Kabai Laci Ambrus Zoltán utolsó napjairól beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190710-baratja-kabai-laci-ambrus-zoltan-utolso-napjairol-beszel.htmlZenésztársait letaglózta Ambrus Zoltán halálhíre. Bár tudták, hogy nagyon beteg, bíztak abban, hogy jobban lesz. TV + Sztárok--Aggódnak a rajongók Korda Györgyért: többször leült a hétvégi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-aggodnak-a-rajongok-korda-gyorgyert-tobbszor-leult-hetvegi-koncertjen.htmlA Bánki-tónál lépett fel a hétvégén Korda György és Balázs Klári. A táncdalénekes a koncert során többször megpihent egy színpadra állított széken: a rajongók aggódnak érte, de az énekesnő mindenkit megnyugtatott: nincs baj, ez a koreográfia része. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó jobban néz ki, mint valaha: felszedett néhány kilóthttp://www.life.hu/sztarok/20190706-keresztes-ildiko-enekesno-jobban-nez-ki-mint-valaha-felszedett-nehany-kilot.htmlA mindig karcsú énekesnő a saját bevallása szerint 7-8 kilót hízott az utóbbi időben: ez azonban pont hogy az előnyére vált, teljesen kisimult, valósággal ragyog. TV + Sztárok--Megkeresztelték Archie Harrisont, Harry herceg és Meghan hercegné gyerekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190706-megkereszteltek-archie-harrisont-harry-herceg-es-meghan-hercegne-gyereket.htmlJúlius 6-án, szombaton keresztelték meg Archie Harrisont, Harry herceg és Meghan hercegné gyerekét, amiről már az Instagramra is töltöttek fel fotót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.