Pert vesztettek Kefirék a siófoki könyvtárral szemben. A V-Tech énekesének édesanyja azt állítja, 3 éve 15 métert zuhant az intézmény eső áztatta lépcsőjéről. Az asszony súlyos agykárosodást szenvedett, a homloklebegyének egy része elhalt, a személyisége és az élete is megváltozott. Egymillió forint kártérítést kértek, de nem kapták meg.

„Rettentő csalódott vagyok az ítélet miatt, igazságtalan és méltatlan ez a bánásmód” – mondta el a Blikknek Katalin, Kefir édesanyja, aki a mai napig pszichológushoz jár: a személyisége megváltozott, gyakran ingerült, ami korábban nem volt rá jellemző. 

Kefir édesanyja maradandó agykárosodást szenvedettForrás: Ez zsír! / Life TV

„Egyértelmű, hogy a károm sokkal nagyobb, mint egymillió forint, mégsem kértem többet. Ebből tisztán látszik, hogy nem nyerészkedni akarok, hanem szeretném, ha ez a baleset nem fordulhatna elő újra. Gyerekek és nyugdíjasok is járnak a könyvtárba. Még mindig várom az igazgatótól a bocsánatkérést, mert borzasztóan fáj, hogy ebben a helyzetben ilyen ellenségesen bánnak velem” – tette hozzá. 

A Siófoki Járásbíróság meghozta elsőfokú ítéletét. A határozat szerint az asszony balesetét bármi okozhatta, tanúvallomása pedig nem volt meggyőző. Kefir kijelentette, hogy fellebbeznek.