Vajna Timi fél éve vesztette el a férjét, és úgy tűnik, mostanra megtalálta a módját, hogy kicsit elterelje a figyelmét a fájdalmas gyászról. 

Vajna Timinek fél év után is pontosan úgy fáj a férje elvesztése, mintha egy perc sem telt volna el a tragédia óta. Mostanra azonban megtalálta a módját, hogyan terelheti el egy kicsit a gondolatait: a munkába temetkezik. 

Vajna Timi gyászán a sok munka enyhítForrás: instagram.com/timeavajna

"Eddig sem hanyagolta a munkát, mindent elvégzett, ami az erejéből telt, de Andy kollégái a filmalapnál sok terhet levettek a válláról, amiben csak tudtak, segítettek neki. Egy-két hete viszont mintha új lendületet kapott volna, és jó ezt látni rajta. Noha a szeméből még nem tűnt el a szomorúság,  a szeretett férje elvesztése miatti fájdalom, de egyre aktívabban részt vesz a munkában – mondta a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő barátja. – Gyakrabban elmegy otthonról, ami egyértelműen jót tesz a hangulatának, hiszen otthon minden csak Andyre emlékezteti. A fotók, a kedvenc moziszobája, ahol gyakran néztek filmeket együtt. Timi január óta semmit nem mozdított el a helyéről.  Kapaszkodik az emlékekbe, ami érthető, de felismerte, hogy jót tesz magával, ha picit kimozdul, és lefoglalja a gondolatait a munkával" – tette hozzá. Ettől függetlenül természetesen az űr, amit a férje elvesztése okozott, még mindig szörnyű fájdalmat okoz Timinek. Andy hiánya örökre űrt hagy a szívében,  de szépen lassan kezdenek a dolgok a helyükre kerülni, és Timi is visszatalál a régi életéhez, a régi rutinhoz" – mondta a barátja.