Elárasztották a negatív kommentek és a számonkérő levelek Szandi közösségi oldalát. Az énekesnőről ismét álhírek jelentek meg, amit rengetegen elhittek. 

Bizonyos álhíreket gyártó oldalak ismét Szandit vették célkeresztbe. Azt írták, hogy kritizálta a magyar nőket, ezért pedig Sebestyén Balázs és Ábel Anita jól helyretették. 

„Megint azt vettem észre, hogy a hivatalos Facebook-oldalamon ömlik rám a mocsok. Rengeteg minősíthetetlen hangnemben írt, szitkozódó levelet, hozzászólást kaptam. Így jöttem rá, hogy ismét valótlant állítottak rólam, sajnos már nem először, és talán nem is utoljára” – mondta a Ripostnak a történtekkel kapcsolatban Szandi. Úgy véli, nagy baj, hogy sokan mindent elhisznek, amit az interneten olvasnak. Kéri, csak azt higgyék el, amit a hivatalos oldalain olvasnak róla. 

Az énekesnő férje, Bogdán Csaba elmondta, hogy már egy médiajogásszal is beszéltek az üggyel kapcsolatban, aki egyelőre nem szolgált túl sok jó hírrel. 

Hat nap alatt nyolc lejárató cikk jelent meg Szandiról. „Néhány hétig még porondon lesz, aztán választanak maguknak egy másik áldozatot. Felháborító” – fogalmazott Bogdán Csaba.