Janicsák Veca és férje kapcsolatát megváltoztatta az Ázsia Expressz

Fotó: Polyák Attila - Origo -
házasság párkapcsolat Ázsia Expressz Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét évvel ezelőtt ismerte meg egymást Janicsák Veca és férje, Ábel. Magánéletükről nemigen nyilatkoztak, ám az Ázsia Expressz második évadában együtt láthatjuk majd őket. Az énekesnő elárulta: megváltoztatta kapcsolatukat a forgatás. 

„Sose csináltunk titkot abból, hogy köztünk is voltak feszültségek. Néha marjuk egymást, és bevallom, főleg én vagyok az, aki időnként hevesebben reagál egy-egy helyzetben, de azért általában tudom, hol a határ. Ennek ellenére Ábel hordja a nadrágot” – mesélte a Story magazinnak Janicsák Veca. Férjével hét évvel ezelőtt ismerkedtek meg, azóta megszületett lányuk, a hároméves Emma, két éve pedig össze is házasodtak.

Azt mondják, hogy a kapcsolatok hetedik éve vízválasztó lehet. Janicsák szerint az ő esetükben pozitív a hetedik év, részt vettek az Ázsia Expressz második évadában is. „Furcsa tapasztalás volt ez. Korábban sokszor felhúztam magam Ábel végtelen türelmén, amit lassúságnak hittem. Képzeljék csak el, én egy tűzről pattant menyecske vagyok, ő viszont mellettem olyan, mint egy svéd turista” – nevetett Janicsák Veca.

Hozzátette: a forgatás alatt jött rá, mennyire szüksége van Ábel nyugodtságára. „Valójában annyira jól kiegészítjük egymást, hogy ha másképp lenne, már rég elvéreztünk volna” – fogalmazott az énekesnő.

Csepregi Évát ostromolják a férfiak, de ő még nem áll készen egy kapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20190718-csepregi-evat-ostromoljak-a-ferfiak-de-o-meg-nem-all-keszen-egy-kapcsolatra.htmlCsepregi Éva három évvel ezelőtt lett egyedülálló, azóta nem találta meg új párját, pedig folyamatosan ostromolják a férfiak.TV + SztárokOrigoUbrankovics Júlia szerelemre lelt Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ubrankovics-julia-szerelemre-lelt-amerikaban.htmlAmerikába utazott meditálni Ubrankovics Júlia színésznő. A kirándulás után színházi szerepet is kapott a tengeren túlon, majd a szerelem is rátalált. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó a sztárság árnyoldalairól vallott őszinténhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-molnar-aniko-a-sztarsag-arnyoldalairol-vallott-oszinten.htmlA ValóVilág után egycsapásra az egész ország megismerte Molnár Anikó nevét. A Nagy Ő után pedig még minkább celebnek számított. Azt mondja, időbe telt, mire meg tudott küzdeni a sztárság árnyoldalairól. TV + Sztárok--Balaton Sound 2019: interjú Alle Farbennelhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-balaton-sound-2019-interju-alle-farbennel.htmlA berlini DJ, Frans Zimmer, művésznevén Alle Farben gyakori vendég a magyar klubéletben. Legutóbb éppen Zamárdiban, a Balaton Soundon lépett fel, ahol egy rövid interjúra a Life.hu is elkaphatta. Megtudhattuk tőle többek között azt is, ha már a neve „Minden szín”, igaz-e, hogy színmániás. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoNehéz helyzetbe került Mészáros Árpád Zsolt éttermehttp://www.life.hu/sztarok/20190718-nehez-helyzetbe-kerult-meszaros-arpad-zsolt-etterme.htmlBajban van Mészáros Árpád Zsolt étterme: egy felújítás miatt kevés a vendég. TV + Sztárok--Ejtette a bíróság Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ejtette-a-birosag-kevin-spacey-egyik-szexualis-zaklatasi-ugyet.htmlKevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.