Molnár Anikó a sztárság árnyoldalairól vallott őszintén

Forrás: Facebook / Molnár Anikó -
depresszió ismertség Molnár Anikó autogram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág után egycsapásra az egész ország megismerte Molnár Anikó nevét. A Nagy Ő után pedig még inkább celebnek számított. Azt mondja, időbe telt, mire meg tudott küzdeni a sztárság árnyoldalaival. 

„Egyszer elmentem WC-papírt venni. Fizetés után ki akartam lépni a boltból, de ott volt egy körülbelül harmincfős osztály, körülrajongtak, és minden gyereknek autogramot kellett adnom. Miközben írtam alá a cetliket, azon gondolkodtam, ki a fene vagyok én, hogy ezeknek a gyerekeknek a példaképe lettem? Mit tettem le az asztalra? Semmit. Ez borzasztó nyomasztó érzés volt” – kezdte a Borsnak Molnár Anikó, aki a ValóVilág után egycsapásra ismert lett. Ezután jött a Nagy Ő című műsor, amely még inkább celebbé tette.

Molnár Anikó nem tudott mit kezdeni a sztársággal Forrás: Facebook / Molnár Anikó

Most elmondta: nem mindig tudta kezelni a hirtelen jött hírnevet. Közel tíz évig küzdött depresszióval és az ebből fakadó testi tünetekkel. „A sok támadás, a megjegyzések teljesen padlóra küldtek, egyszer csak azt mondta az elmém: ha nem lépsz ki az utcára, nem bánthatnak. Bezárkóztam lelkileg és fizikailag is” – folytatta Molnár Anikó. Ekkor kezdett hízni, betegségek gyötörték.

Hét évvel ezelőtt új szakmát tanult, sminktetováló lett. Huszonhét kilótól szabadult meg, most újra elégedett a vonalaival. „Furcsa módon a sok szenvedéssel együtt is azt gondolom, hogy majd csak a halálos ágyamon fogom tudni megmondani, megbántam-e, hogy annak idején jelentkeztem a ValóVilágba, és celeb lettem” – fogalmazott Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.