Nehéz helyzetbe került Mészáros Árpád Zsolt étterme

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
étterem Mészáros Árpád Zsolt vállalkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajban van Mészáros Árpád Zsolt étterme: egy felújítás miatt kevés a vendég.

Nem túl szerencsés ez az időszak Mészáros Árpád Zsolt számára: nemrég az egyik előadása során megrándult a bokája, ráadásul a vállalkozása sem megy jól. A színész egy saját éttermet üzemeltet az éppen felújítás alatt lévő Operettszínház mögött, és az utca le van zárva az Andrássy út felől, így a turisták sem tévednek arra.

Válságstábot hívtunk össze, mert van egy kis probléma. Az Operaházat már közel két éve korszerűsítik, de – a tervekkel ellentétben – még egy évet biztosan csúszik az építkezés. Az éttermem a mögötte lévő utcában található, ami teljesen le lett zárva, az Andrássy útról nem tudnak bejönni a turisták. Az a harminc-negyven vállalkozás, amelyik beleesik ebbe a részbe, teljesen tehetetlen, hiszen nincs forgalma, mert nem is látják, hogy az utcában működnek vendéglátóhelyek, üzletek. Csak a visszajáró vendégeink találnak oda hozzánk. Százak megélhetése került veszélybe, és nemcsak a tulajdonosoké, hanem a kiszolgáló személyzeté is. Mindenki kevesebb emberrel dolgozik, kevesebb család keres pénzt. Nehéz bennük tartani a lelket, ráadásul így megtartani nem túl könnyű az alkalmazottakat” – mondta a hot! magazinnak a színész, majd hozzátette, azért bízik abban, hogy hamarosan minden jóra fordul.

Mészáros Árpád Zsolt étterme nem megy jól Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.