Amerikába utazott meditálni Ubrankovics Júlia színésznő. A kirándulás után színházi szerepet is kapott a tengerentúlon, majd a szerelem is rátalált. 

San Franciscótól 200 kilométerre, egy mamutfenyőkkel körbeölelt táborban meditált Ubrankovics Júlia, miután nem hosszabbították meg a szerződését A Tanár című sorozatban. 

Ezután New Havenben, a Yale Egyetemen próbálta A kutya, az éj és a kés című színdarabot, amelynek New Yorkban volt a bemutatója – írja a Story magazin. Ám nemcsak új lehetőségek találták meg, hanem a szerelem is. 

Ubrankovics Júlia megtalálta Amerikában a szerelmetFotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com

„A szerelmem, aki filmzenéket ír, Los Angelesben él, és hat órát repült, hogy ott lehessen a New York-i bemutatómon. A végén egy hatalmas csokor rózsával köszöntött. Akkor már két hónapja nem láttuk egymást, izgultam is, vajon megismer-e, mert az előadás kedvéért rövidre vágattam és természetes barna volt a hajam. Nyolc hónapja ismerjük egymást, még nem mutattam be a szüleimnek” – mesélte Ubrankovics. 

Azt is elárulta, hogy egy jazzbárban ismerkedtek meg, a férfi szólította meg őt. „Az első randinkra a kutyájával érkezett, és beszélgetés közben elárulta, hogy gyakran kirándul az autójával a hegyekben. Elhívott egy túrára, amiről már egy párként jöttünk vissza” – folytatta a színésznő. 

Azóta voltak már együtt a sivatagban, az óceán partján, de vadkempingeztek is.