Ubrankovics Júlia szerelemre lelt Amerikában

Fotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com -
A Tanár (sorozat) párkapcsolat Ubrankovics Júlia szerelem Amerika meditáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikába utazott meditálni Ubrankovics Júlia színésznő. A kirándulás után színházi szerepet is kapott a tengerentúlon, majd a szerelem is rátalált. 

San Franciscótól 200 kilométerre, egy mamutfenyőkkel körbeölelt táborban meditált Ubrankovics Júlia, miután nem hosszabbították meg a szerződését A Tanár című sorozatban.

Ezután New Havenben, a Yale Egyetemen próbálta A kutya, az éj és a kés című színdarabot, amelynek New Yorkban volt a bemutatója – írja a Story magazin. Ám nemcsak új lehetőségek találták meg, hanem a szerelem is.

Ubrankovics Júlia megtalálta Amerikában a szerelmet Fotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com

„A szerelmem, aki filmzenéket ír, Los Angelesben él, és hat órát repült, hogy ott lehessen a New York-i bemutatómon. A végén egy hatalmas csokor rózsával köszöntött. Akkor már két hónapja nem láttuk egymást, izgultam is, vajon megismer-e, mert az előadás kedvéért rövidre vágattam és természetes barna volt a hajam. Nyolc hónapja ismerjük egymást, még nem mutattam be a szüleimnek” – mesélte Ubrankovics.

Azt is elárulta, hogy egy jazzbárban ismerkedtek meg, a férfi szólította meg őt. „Az első randinkra a kutyájával érkezett, és beszélgetés közben elárulta, hogy gyakran kirándul az autójával a hegyekben. Elhívott egy túrára, amiről már egy párként jöttünk vissza” – folytatta a színésznő.

Azóta voltak már együtt a sivatagban, az óceán partján, de vadkempingeztek is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.