A rendőrség a lakosság segítségét kéri. A 17 éves Barkóczi Benjamin június 11-én tűnt el. Kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a székesfehérvári fiúról, értesítse őket.

Barkóczi Benjamin eltűnése ügyében folytat eljárást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság. A 17 éves fiatal június 11-én székesfehérvári lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen – írja a Police.hu.

A fiatal körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke, enyhén hullámos hajú és kék szemű. Eltűnésekor fekete pólót, piros rövidnadrágot és fekete tornazsákot viselt.

Barkóczi Benjamint keresi a rendőrségForrás: Police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fotón látható Barkóczi Benjamint felismeri, jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.