A Dallas sztárja, Linda Gray akár két évtizedet is letagadhatna a korából – fotó

sorozatsztár Dallas Linda Gray
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linda Gray akár két évtizedet is letagadhatna a korából.

Linda Gray szeptemberben ünnepli 79. születésnapját és a színésznő még ma is fantasztikusan néz ki. Bár egyedül él, hangoztatja, jól megvan, nem keres újabb férjet magának. Mint ismeretes, a Dallas sztárja 21 évig volt Ed Thrasher felesége, a házasságból pedig két gyermeke született.

Ezt követően volt egy 17 évig tartó románca Dan Gordonnal, ám ezt csupán a férfi állítja: Linda Gray önéletrajzi könyvében egyszerű barátként említi meg a férfit.

A színésznő legutóbb néhány hónapja mutatkozott egy nyilvános eseményen, ahol egy testhezálló fekete ruhában hódította meg a vörös szőnyeget. Mutatjuk, hogyan festett!

Linda Gray mesésen néz ki Forrás: NORTHFOTO/Faye Sadou/Faye Sadou

Akár két évtizedet is letagadhatna a korából a színésznő Forrás: NORTHFOTO/Faye Sadou/Faye Sadou

Rubint Rella megmutatta tökéletes alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-rubint-rella-megmutatta-tokeletes-alakjat-foto.htmlRubint Rella megmutatta tökéletes alakját. Nem semmi, milyen vékony a dereka.TV + SztárokOrigoÖrdög Nórának beszólt egy kommentelő: így reagált rá a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-ordog-noranak-beszolt-egy-kommentelo-igy-reagalt-ra-a-musorvezeto.htmlÖrdög Nórának Instagram oldalán szólt be egy kommentelő. A műsorvezető nem hagyta annyiban a megjegyzést.TV + SztárokOrigoVV Krisztiánt zaklatja egy rajongó: távoltartási végzést kért ellenehttp://www.life.hu/sztarok/20190719-vv-krisztiant-zaklatja-egy-rajongo-tavoltartasi-vegzest-kert-ellene.htmlVV Krisztián futó kalandba keveredett egy lánnyal, aki azóta folyamatosan zaklatja. A férfi távoltartási végzést kért ellene.TV + SztárokOrigoCsepregi Évát ostromolják a férfiak, de ő még nem áll készen egy kapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20190718-csepregi-evat-ostromoljak-a-ferfiak-de-o-meg-nem-all-keszen-egy-kapcsolatra.htmlCsepregi Éva három évvel ezelőtt lett egyedülálló, azóta nem találta meg új párját, pedig folyamatosan ostromolják a férfiak.TV + SztárokOrigoAz anyakirályné örökbecsű szabálya nehezíti meg Meghan hercegné mindennapjaithttp://www.life.hu/sztarok/20190718-az-anyakiralyne-orokbecsu-szabalya-neheziti-meg-meghan-hercegne-mindennapjait.htmlIgaz, már évekkel ezelőtt elhunyt Erzsébet királynő édesanyja, az anyakirályné, ám egyik örökbecsű szabályát még mindig mantrázza a család. Úgy tudni, ez nagyon megnehezíti Meghan hercegné mindennapjait. TV + Sztárok--Ejtette a bíróság Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ejtette-a-birosag-kevin-spacey-egyik-szexualis-zaklatasi-ugyet.htmlKevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.