Eltűnt a nyilvánosság elől Friderikusz Sándor, több mint egy éve nem mutatkozott nyilvános eseményen. A rajongói hiányolják, kutatni kezdtek utána. 

Több, mint egy éve nem láthatták rajongói a képernyőn Friderikusz Sándort. A Facebookon rajongói oldala is van, ahol felmerült a kérdés, vajon mit csinál mostanság a tévés. Elkezdtek kutatni utána – derül ki a Bors cikkéből. 

Úgy tudni, tavaly nyáron láthatták őt utoljára Verebes István könyvbemutatóján. Az ATV-n 2016-ban szerepelt utoljára, rádióműsora 2018 tavaszán szűnt meg. Interjút Szilágyi Jánosnak adott tavaly év végén. Ekkor arról beszélt, hogy még egy ideig nyugodtan lustálkodhat budai otthonában, jók a körülményei. 

Eltűnt a nyilvánosság elől Friderikusz SándorForrás: MTI/Földi Imre

A fanklubban úgy döntöttek, nem várnak tovább, a keresésére indulnak. Az egyik tag ellátogatott a tévés Astoriánál található irodájához. Azt írta: gondozottak a virágok az erkélyen. „Sajnos semmi infó, csak várakozás és vágyakozás Fridi után...” – írta a csoportban az egyik rajongó. 

A Bors úgy döntött, hogy megsegíti kicsit az információáramlást, és megpróbálták elérni telefonon Friderikuszt, ám nem értek célt. A menedzsmentjének is küldtek levelet, de sajnos tőlük sem kaptak választ.