Friderikusz Sándort hiányolják rajongói, kutatnak utána

Forrás: MTI/Földi Imre -
tévézés rajongó kutatás Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt a nyilvánosság elől Friderikusz Sándor, több mint egy éve nem mutatkozott nyilvános eseményen. A rajongói hiányolják, kutatni kezdtek utána. 

Több, mint egy éve nem láthatták rajongói a képernyőn Friderikusz Sándort. A Facebookon rajongói oldala is van, ahol felmerült a kérdés, vajon mit csinál mostanság a tévés. Elkezdtek kutatni utána – derül ki a Bors cikkéből.

Úgy tudni, tavaly nyáron láthatták őt utoljára Verebes István könyvbemutatóján. Az ATV-n 2016-ban szerepelt utoljára, rádióműsora 2018 tavaszán szűnt meg. Interjút Szilágyi Jánosnak adott tavaly év végén. Ekkor arról beszélt, hogy még egy ideig nyugodtan lustálkodhat budai otthonában, jók a körülményei.

Eltűnt a nyilvánosság elől Friderikusz Sándor Forrás: MTI/Földi Imre

A fanklubban úgy döntöttek, nem várnak tovább, a keresésére indulnak. Az egyik tag ellátogatott a tévés Astoriánál található irodájához. Azt írta: gondozottak a virágok az erkélyen. „Sajnos semmi infó, csak várakozás és vágyakozás Fridi után...” – írta a csoportban az egyik rajongó.

A Bors úgy döntött, hogy megsegíti kicsit az információáramlást, és megpróbálták elérni telefonon Friderikuszt, ám nem értek célt. A menedzsmentjének is küldtek levelet, de sajnos tőlük sem kaptak választ.

John Cleese nem szeretné, ha II. Erzsébet lovaggá ütnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-john-cleese-nem-szeretne-ha-ii-erzsebet-lovagga-utne.htmlJohn Cleese elárulta, miért nem fogják soha lovaggá ütni. TV + Sztárok--Lady Kitty Spencer a nála 32 évvel idősebb vőlegényével nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-lady-kitty-spencer-a-nala-32-evvel-idosebb-volegenyevel-nyaral.htmlLady Kitty Spencer a nála 32 évvel idősebb vőlegényével nyaral. TV + Sztárok--A kamerák előtt beszélt férjével Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190719-a-kamerak-elott-beszelt-ferjevel-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa a kamerák előtt hívta fel férjét, Krishant. TV + SztárokOrigoElmaradoznak a barátok Tóth Vera mellőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-elmaradoznak-a-baratok-toth-vera-mellol.htmlTóth Vera elárulta, amióta párkapcsolatban él, elpártoltak tőle egykori barátai. TV + SztárokOrigoKirály Viktor és menyasszonya hamarosan családot alapíthathttp://www.life.hu/sztarok/20190719-kiraly-viktor-es-menyasszonya-hamarosan-csaladot-alapithat.htmlKirály Viktor és menyasszonya, Anita mesélt arról, hogyan is képzelik a jövőjüket. Elárulták, a házasságkötés után egyből jöhet a baba, de azt sem bánják, ha a gólya esetleg hamarabb érkezik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.