Kiakadt az esküvői fotós a mobiltelefonokra: elrontották a vendégek a pillanatot

Forrás: Shutterstock -
esküvő fotós mobiltelefon menyasszony vendég vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden menyasszony rémálma, hogy az esküvői fotós valamiért nem tudja megörökíteni a legszebb pillanatokat. Egy közelmúltban celebrált szertartáson ez meg is történt az egyik vendég hibájából. A fotós közösségi oldalra feltöltött posztja vírusként terjed a neten. 

Egy vendég rontotta el a menyasszony nagy pillanatát egy külföldi esküvőn. Az okostelefonok terjedésével minden pillanatot meg akarunk örökíteni, de, valljuk be: nagyon kevés fotót nyomtatunk ki, és nagyon keveset nézünk vissza. Ennek ellenére folyamatosan a kezünkben van a telefon ahelyett, hogy élveznénk a pillanatot.

Ezt elégelte meg az az esküvői fotós, aki nem tudott megörökíteni egy vissza nem térő pillanatot. Mégpedig azt, hogy a pár boldogan kilép a templom ajtaján. És mindezt miért? Mert egy mobiltelefon belógott a képbe. A fotós megosztotta felháborodását a Facebookon. A poszt vírusként terjed az interneten, nagyon sokan egyetértenek vele. A hírt a Szeretlek Magyarország szúrta ki.

Tess Holliday megmutatta, hogyan fest egy szál bugyiban (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190719-tess-holliday-megmutatta-hogyan-fest-egy-szal-bugyiban.htmlMegosztó személyiségnek mondhatjuk Tess Hollidayt. Világszerte imádják, de sokan szembe is szállnak vele. Úgy gondolják, hogy túlságosan népszerűsíti a túlsúlyt. Akárhogy is: most megmutatta, hogyan fest egy szál bugyiban. TV + SztárokOrigoMajka őszintén nyilatkozott Curtisszel való szétválásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-majka-oszinten-nyilatkozott-curtisszel-valo-szetvalasarol.htmlMajka és Curtis szakításától volt hangos a magyar sajtó, miután Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon a színpadon állva elmondta: szétválnak Curisszel annak drogproblémái miatt. Most őszintén elmondta, hogyan élte meg ő ezt az időszakot. TV + SztárokOrigoMinőségi és jelölési hibákat talált a Nébih a debreceni kolbászoknálhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-minosegi-es-jelolesi-hibakat-talalt-a-nebih-a-debreceni-kolbaszoknal.htmlÉlelmiszerbiztonsági szempontból a vizsgált 20 különböző debreceni kolbász mindegyike megfelelt, minőségi, illetve jelölési hibák miatt azonban 18 esetben kellett figyelmeztetnie a gyártókat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakembereinek. TV + Sztárok--Pintér Adrienn elárulta, mikor házasodnak össze szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-pinter-adrienn-ada-elarulta-mikor-hazasodnak-ossze-szerelmevel.htmlNémetországban, Nürnbergben kezd új életet szerelmével és gyermekeivel Pintér Adrienn. A műsorvezető elárulta, mikorra tervezik az esküvőt, és azt is, hogy milyen lesz a menyasszonyi ruhája. TV + Sztárok--Pénzt követel unokájától Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-penzt-kovetel-unokajatol-pecsi-ildiko-szineszno.htmlA májusi kilakoltatás ellenére Pécsi Ildikó unokája, ifjabb Szűcs Csaba még mindig a budai ingatlanban lakik. A színésznő nem hagyja annyiban a dolgot. TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre Xéna, azaz Lucy Lawlesshttp://www.life.hu/sztarok/20190719-visszater-a-kepernyore-xena-azaz-lucy-lawless.htmlSokak kedvence volt a Magyarországon is vetített Xéna, a harcos hercegnő című sorozat. Főszereplője, Lucy Lawless most újabb szerepet vállal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.