Muri Enikőt foglalkoztatja az anyaság gondolata

Fotó: Csányi István/Facebook/Muri Enikő -
anyaság kisbaba Muri Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő karrierje szárnyal, ám az énekesnő magánéletéről keveset hallani mostanában. 

Muri Enikő az esküvője előtt kicsivel döntött úgy, hogy végül felbontja jegyességét kedvesével. Azóta nem igazán hallottunk a magánéletéről semmit. A Bestnek azonban elárulta, már foglalkoztatja az anyaság gondolata.

Muri Enikő Fotó: Csányi István/Facebook/Muri Enikő

Enikő születésnapjára édesanyjától megkapta azt a kisruhát, amit akkor viselt, amikor még baba volt.

„Felnőttként az egyik születésnapomon nekem ajándékozta. Talán arra utalt vele, hogy szeretne már unokát... De önmagában is szép és megható gesztus volt. Ennek a darabnak is köze lehet hozzá, hogy egy idő óta motoszkál bennem az anyaság gondolata. Szeretnék babát, de belül még én is gyerek vagyok” – vallotta be az énekesnő.

Erdélyi Mónika ezzel keresi kenyerét a tévézés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-erdelyi-monika-ezzel-keresi-kenyeret-a-tevezes-utan.htmlErdélyi Mónika a tévézés után visszatért eredeti szakmájához, és újra pénzügyi területen dolgozik. TV + SztárokOrigoVoksán Virág popsijával hódít – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-voksan-virag-popsijaval-hodit-foto.htmlVoksán Virág imádja a szexi és merészen beállított fotókat. Ezúttal ruhában láthatjuk, de a látvány így is elképesztően dögös. TV + SztárokOrigoRadics Gigi megmutatta, mennyit fogyott: ilyen karcsú bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-radics-gigi-megmutatta-mennyit-fogyott-ilyen-karcsu-bikiniben.htmlRadics Gigi megmutatta új életmódjának eredményét: ennyire karcsú lett. TV + SztárokOrigoA Dallas sztárja, Linda Gray akár két évtizedet is letagadhatna a korából – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-a-dallas-sztarja-linda-gray-akar-ket-evtizedet-is-letagadhatna-korabol.htmlLinda Gray akár két évtizedet is letagadhatna a korából. TV + Sztárok--VV Krisztiánt zaklatja egy rajongó: távoltartási végzést kért ellenehttp://www.life.hu/sztarok/20190719-vv-krisztiant-zaklatja-egy-rajongo-tavoltartasi-vegzest-kert-ellene.htmlVV Krisztián futó kalandba keveredett egy lánnyal, aki azóta folyamatosan zaklatja. A férfi távoltartási végzést kért ellene. TV + SztárokOrigoÖrdög Nórát azzal vádolják, hogy pénzért használja a gyerekeithttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ordog-norat-azzal-vadoljak-hogy-penzert-hasznalja-a-gyerekeit.htmlÖrdög Nórát megvádolták azzal, hogy felhasználja gyermekeit pénzkereset céljából.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.