Nádai Anikó egy év után összeköltözött párjával: megmutatta új otthonukat

Forrás: RTL2 -
otthon összeköltözés Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta új otthonát Nádai Anikó.

Egy év után döntött úgy Nádai Anikó és szerelme, hogy összeköltöznek. Mindent közösen alakítottak ki új otthonukban, még a bútorokat is ketten szerelték össze. Mindkettejük csemetéjének jutott saját kuckó a házban.

Máris bikiniben? Íme Nádai Anikó szexi fotója

Úgy tűnik, Nádai Anikó nagyon várja a nyarat. Egy bikinis fotót tett közzé a közösségi oldalán.

Majka elküldte feleségét, Hajnit a barátnőivel nyaralnihttp://www.life.hu/sztarok/20190719-majka-elkuldte-feleseget-hajni-a-baratnoivel-nyaralni.htmlMajoros Hajni nemrég a barátnőivel nyaralt, és most kiderült az is, hogy az utazásra férje, Majka küldte el. TV + SztárokOrigoBéres Alexandra megmutatta kockahasát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-beres-alexandra-megmutatta-kockahasat-foto.htmlBéres Alexandra elképesztően fest még két gyerek után is bikiniben.TV + SztárokOrigoA Dallas sztárja, Linda Gray akár két évtizedet is letagadhatna korából: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-a-dallas-sztarja-linda-gray-akar-ket-evtizedet-is-letagadhatna-korabol.htmlLinda Gray akár két évtizedet is letagadhatna a korából. TV + Sztárok--Ördög Nórának beszólt egy kommentelő: így reagált rá a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-ordog-noranak-beszolt-egy-kommentelo-igy-reagalt-ra-a-musorvezeto.htmlÖrdög Nórának Instagram oldalán szólt be egy kommentelő. A műsorvezető nem hagyta annyiban a megjegyzést.TV + SztárokOrigoVV Krisztiánt zaklatja egy rajongó: távoltartási végzést kért ellenehttp://www.life.hu/sztarok/20190719-vv-krisztiant-zaklatja-egy-rajongo-tavoltartasi-vegzest-kert-ellene.htmlVV Krisztián futó kalandba keveredett egy lánnyal, aki azóta folyamatosan zaklatja. A férfi távoltartási végzést kért ellene.TV + SztárokOrigoAz anyakirályné örökbecsű szabálya nehezíti meg Meghan hercegné mindennapjaithttp://www.life.hu/sztarok/20190718-az-anyakiralyne-orokbecsu-szabalya-neheziti-meg-meghan-hercegne-mindennapjait.htmlIgaz, már évekkel ezelőtt elhunyt Erzsébet királynő édesanyja, az anyakirályné, ám egyik örökbecsű szabályát még mindig mantrázza a család. Úgy tudni, ez nagyon megnehezíti Meghan hercegné mindennapjait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.