II. Erzsébet brit királynő szakács Buckingham Palota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új menü kitalálása és a különleges eseményekre való ételkészítés lenne a feladata a Buckingham-palota új szakácsának. 

Internetes hirdetés útján keresi a jövendőbeli szakácsot a palota – írja a Blikk. Az új alkalmazott mellett a már bevált profik dolgoznának, így az, akit felvesznek, nemcsak fizetést kap, de rengeteg új dolgot tanulhatna, tehát a fejlődés és az előrelépés is nyitva állna előtte.

A kiválasztott a Buckingham-palotában lakna, de ha úgy adódik, más rezidenciákon is kellene dolgoznia: munkáját évi 22 ezer fonttal, azaz nagyjából 8 millió forinttal honorálnák, ami állítólag kevesebb mint egy kezdő londoni séf bére.

Forrás: Taste of home

Gőzerővel dolgozik a Sztárban sztár leszek! műsorán Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20190721-gozerovel-dolgozik-a-sztarban-sztar-leszek-musoran-toth-gabi.htmlTele van energiával az ősszel induló Sztárban sztár leszek! mestere, a várandós Tóth Gabi. Az énekesnő elárulta, a reggeli rosszullétei teljesen megszűntek, ugyanolyan pörgős mint korábban. Bár fellépést ritkán vállal, a TV2 műsorának felvételeit nagyon élvezi. TV + SztárokOrigoFájó szívvel búcsúzik Peller Mariann a Szomszédok atyjától, Horváth Ádámtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190720-fajo-szivvel-bucsuzik-peller-mariann-a-szomszedok-atyjatol-horvath-adamtol.htmlA csinos műsorvezető, Peller Mariann az egyetemen ismerkedett meg a Kossuth-díjas rendezővel, a Szomszédok atyjával, a közelmúltban elhunyt Horváth Ádámmal. TV + Sztárok--Kamerák előtt hívta fel férjét Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190720-kamerak-elott-hivta-fel-ferjet-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlBoldog és szerelmes Demcsák Zsuzsa. A minap egy fotózás kapcsán kamerák előtt hívta fel férjét, aki hamarosan Magyarországra érkezik. TV + SztárokOrigoSokat köszönhet a szépségversenynek Geszler Dorottyahttp://www.life.hu/sztarok/20190720-sokat-koszonhet-szepsegversenynek-geszler-dorottya.html19 évesen ismerte meg az ország Geszler Dorottyát, aki akkor a Miss Hungary versenyen a 3. helyezést érte el. Állítja, sokat profitált a versenyből, de meg kellett küzdenie a beskatulyázással, és nem volt egyszerű helyzetben a férfiak terén sem. A TV2 Mokkájában ezekről mesélt. TV + Sztárok--Ilyen a szakítás után Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190720-ilyen-a-szakitas-utan-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-kapcsolata-kuzos-gyerekuk-nori.html2018 őszén 12 év közös élet után szakított Várkonyi Andi és Bochkor Gábor. Eleinte nem kommentálták a hírt, később mindketten megszólaltak. Most a csinos televíziós mesélt arról, hogyan érzi magát, és milyen a viszonya gyermeke apjával. TV + Sztárok--Álprofilt hoztak létre VV Zsuzsu nevében: teljesen lejáratjákhttp://www.life.hu/sztarok/20190720-alprofilt-hoztak-letre-vv-zsuzsu-neveben-teljesen-lejaratjak-a-facebookon.htmlVisszaélnek VV Zsuzsu nevével a Facebookon: képeit felhasználva álprofilt hoztak létre. Naponta posztolnak, ráadásul visszatetsző, trágár bejegyzéseket tesznek közé: sokan azt hiszik, hogy Zsuzsu írja ezeket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.