A királyi család szakértői szerint a népszerűségük legnagyobb részben Erzsébet királynőnek szól. De vajon mi lesz az uralkodó halála után? Károly herceget ugyanennyire szeretik majd? Az elemzők szerint csak Meghan hercegné segítségével tarthatják meg azt a szeretetet, amit most élveznek.

Tim Ewart tévés személyiség éveken át tudósított a királyi családról. Szakértőnek mondhatni a modernkori monarchiát érintő kérdésekben. Azt mondja, a királyi család népszerűsége nagyrészt Erzsébet királynőnek szól – írja a The Sun.

Úgy tudni, a királynő örül Harry és Meghan népszerűségénekForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jeff J Mitchell

Úgy véli, őfelsége esetleg aggódhat amiatt, hogy fia, Károly herceg nem tudja majd fenntartani az emberek lelkesedését. Ennek felhasználásával ugyanis számos jó ügyre, jótékonysági szervezetre tudják felhívni a figyelmet. Ewart úgy véli, ezt a problémát Harry herceg és Meghan hercegné oldhatják meg, hiszen rendkívül népszerűek nemcsak az alattvalók körében, hanem világszerte is. 

Nemrégiben létrehozott Instagram-oldaluk 6 óra alatt elérte az 1 millió követőt. Itt főként nem személyes dolgaikról számolnak be, hanem jótékonysági munkájukról. Úgy tudni, a királynő nagyon örül ennek.