Gordon Ramsay elárulta, hogy kedvenc étele a tengerimalac

tengerimalac Peru háziállat étel Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentette rajongóit Gordon Ramsay. A Michelin-csillagos séf legújabb műsorában szokatlan ételeket próbál ki a világ különböző pontjain. Legutóbb pedig azt is elárulta, hogy kedvenc étele a tengerimalac. 

Sajnálja, hogy kedvenc ételét nem tűzheti a menüre éttermeiben Gordon Ramsay, hiszen az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában is tilos fogyasztani. Legújabb műsorában bejárja a világot a sztárséf, és szokatlan, eddig a nagyközönség számára ismeretlen ételeket kóstol meg.

Gordon Ramsay imádja a tengerimalacot Forrás: Fox

Az egyik ilyen epizódban pedig azt is elárulta, hogy mi a kedvenc étele – derül ki a Bors cikkéből. Ramsay egy perui különlegességért rajong igazán, ami nem más, mint a roston sült tengerimalac.

„Nem tudják, mit hagynak ki. Én mondom, fantasztikus” – jelentette ki Ramsay. Húsát leginkább a szopós malacéhoz hasonlította. Peruban igen népszerű ez a fogás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.