Holtan esett össze élő adásban egy vlogger

Forrás: Shutterstock -
halál mérgező kóstolás vlogger ételek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kamera előtt esett össze az a kínai vlogger, aki élő adásban kóstolgatott mérgező ételeket.

Egy 35 éves kínai férfi, hogy még több rajongót szerezzen magának, élő adásban kezdett el különböző gusztustalan és mérgező ételeket kóstolgatni. Köztük voltak a különféle ízeltlábúak, egy gekkó és az ecet is.

A videót összesen 15 ezren nézték, amikor rémisztő dolog történt: a férfi hirtelen összeesett és meghalt. A rendőrök két nappal később találtak rá otthonában – számolt be róla a Daily Mail.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Nyolc éve halt meg Amy Winehouse: különös fotóval emlékezett az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190724-nyolc-eve-halt-meg-amy-winehouse-kulonos-fotoval-emlekezett-az-edesanyja.htmlFiatal kora ellenére a legnagyobb énekesek közé tartozott Amy Winehouse, aki 27 éves korában hunyt el 2011 július 28-án. Édesanyja a közösségi oldalán megható fotóval emlékezett gyermekére.TV + SztárokOrigoÁllítják, Vilmos herceg miatt nem ment újra férjhez Diana hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190724-allitjak-vilmos-herceg-miatt-nem-ment-ferjhez-diana-hercegne.htmlKiderült, hogy Vilmos herceg nem szerette volna, ha édesanyja, Diana hercegné újraházasodik és gyermeket vállal. TV + Sztárok--Ismeretlen férfival fotózták le Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/sztarok/20190724-ismeretlen-ferfivel-fotoztak-le-angelina-joliet.htmlAngelina Jolie-t két gyermekével és egy ismeretlen férfival kapták lencsevégre a lesifotósok. TV + Sztárok--A jelek szerint teljesen megváltozott Katalin és Meghan hercegné kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190724-a-jelek-szerint-teljesen-megvaltozott-katalin-es-meghan-hercegne-kapcsolata.htmlHónapok óta arról szólnak a hírek, hogy igen feszült a viszony Katalin és Meghan hercegné között. Egy királyi családra szakosodott író, Carolyn Durand szerint azonban már megváltozott a helyzet. TV + Sztárok--Visszatérő rémálma van Bódi Margónakhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-visszatero-remalma-van-bodi-margonak.htmlBódi Margónak a mai napig rémálmai vannak hét évvel ezelőtti bungee jumpingolása miatt. TV + SztárokOrigoKét év után szakított Cole Sprouse és Lili Reinharthttp://www.life.hu/sztarok/20190723-ket-ev-utan-szakitott-cole-sprouse-es-lili-reinhart.htmlKét év után szakított Cole Sprouse és Lili Reinhart. A két sztár a Riverdale című sorozatban játszik együtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.