Pataki Zita elárulta, sikerült feldolgoznia magzatai elvesztését. 

Pataki Zita kilenc lombikprogramon van túl, sajnos azonban próbálkozásaikat nem koronázta siker. A műsorvezető lemondott arról, hogy gyermeke legyen, de nagyon szeretne segíteni másoknak. Ezért fog két hónapig tesztelni egy babaváró programot, de sokan aggódtak azért, hogy nem okoz-e túl sok fájdalmat egy ilyen teszt Zitának.

Pataki Zita már feldolgozta magzatai elvesztésétFotó: Rácz Tomi

„Nem, ez jó dolog. Ismerős révén jutottak el hozzám, tudják, hogy az alapítványommal segíteni akarok azoknak, akik babát szeretnének. A tudatos termékenység gondolkodást szeretném bevezetni, pont azért, hogy ne járjanak úgy, mint én. Kapjanak meg minden információt, és ez ne kerüljön sokba, mindenki számára elérhető legyen” – árulta el a Borsnak Zita, aki a tesztelés hírét egy fotóval osztotta meg. A képen egy kisbaba látható a kezében.
„Mindenki vesztett már el valakit. Megérint a veszteség, de ha megéled, vége van. Lezárul, az élet megy tovább. Mögöttem több mint száz önismereti óra áll, tudom, hogy dolgozzam fel a veszteséget. A lelkem egészséges. Az én karomban rengeteg kisbaba megfordul. Soha nem irigykedtem más gyerekére, ahogy a házára, a kocsijára sem. Hogy tudnék segítő munkát végezni, ha a lelkem nem lenne egészséges?” – árulta el Zita.