Pataki Zita gyerek magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita elárulta, sikerült feldolgoznia magzatai elvesztését. 

Pataki Zita kilenc lombikprogramon van túl, sajnos azonban próbálkozásaikat nem koronázta siker. A műsorvezető lemondott arról, hogy gyermeke legyen, de nagyon szeretne segíteni másoknak. Ezért fog két hónapig tesztelni egy babaváró programot, de sokan aggódtak azért, hogy nem okoz-e túl sok fájdalmat egy ilyen teszt Zitának.

Pataki Zita már feldolgozta magzatai elvesztését Fotó: Rácz Tomi

„Nem, ez jó dolog. Ismerős révén jutottak el hozzám, tudják, hogy az alapítványommal segíteni akarok azoknak, akik babát szeretnének. A tudatos termékenység gondolkodást szeretném bevezetni, pont azért, hogy ne járjanak úgy, mint én. Kapjanak meg minden információt, és ez ne kerüljön sokba, mindenki számára elérhető legyen” – árulta el a Borsnak Zita, aki a tesztelés hírét egy fotóval osztotta meg. A képen egy kisbaba látható a kezében.

tudom, hogy dolgozzam fel a veszteséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.