A palota reagált arra a vádra, miszerint Katalin hercegné botoxoltatott

Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
botox Katalin hercegné plasztikai sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A palota cáfolja azt az értesülést, miszerint Katalin hercegné botoxot használ.

Nemrég egy londoni orvos igyekezett Katalin hercegné szépségének és fiatalságának titkát megfejteni. A plasztikai sebész kiposztolta az Instagram-oldalára, hogy szerinte a britek hercegnéje egy különleges botoxszal igyekszik eltüntetni a ráncokat a szeme körül. Állítólag ettől nem nehezülnek el az arcvonásai, tehát ugyanúgy tud mosolyogni, mint eddig. A különbséget alig lehet észrevenni.

A The Sun most azt írja, a palotában hatalmas felháborodást okozott a bejegyzés, és kategorikusan cáfolják a doktor feltételezését.

A palota szerint Katalin hercegné nem botoxoltatott Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang
Még mindig harcolnak egymással Czeizel Endre örököseihttp://www.life.hu/sztarok/20190725-meg-mindig-harcolnak-egymassal-czeizel-endre-orokosei.html2015 augusztusában halt meg Czeizel Endre, ám az örökségért folytatott harc még mindig nem zárult le az örökösök között. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huJenson Button apa letthttp://www.life.hu/sztarok/20190725-jenson-button-forma-1-apa-lett.htmlMegszületett Jenson Button és Brittny Ward kisfia. TV + Sztárok--Shane Tusup ősszel motivációs előadásokat tartana Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-shane-tusup-osszel-motivacios-eloadasokat-tartana-budapesten.htmlShane Tusup rajongói kérésének eleget téve motivációs előadásokat tartana Budapesten. TV + Sztárok--Összeomlott Panyik Anita egy extrém akadályversenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-osszeomlott-panyik-anita-egy-extrem-akadalyversenyen.htmlA Survivor után igazán megkedvelte az extrém akadályversenyeket Panyik Anita, aki azóta is ennek a szenvedélynek hódol. Ám a legutóbbi megméretésen egy kis hiba csúszott a számításába, összeomlott. TV + SztárokOrigoKorda György és Balázs Klári fontos hírt jelentettek behttp://www.life.hu/sztarok/20190725-korda-gyorgy-es-balazs-klari-fontos-hirt-jelentettek-be.htmlNem kevés ideje van a színpadon Korda György és Balázs Klári. Nem áll mögöttük hatalmas stáb, szinte mindent ők maguk intéznek. Most azonban elértek egy ponthoz, ahol már túl sok lett a teendő. Balázs Klári fontos dolgot közölt rajongóikkal. TV + Sztárok--Vajna Timiért aggódnak a barátaihttp://www.life.hu/sztarok/20190725-vajna-timiert-aggodnak-a-baratai.htmlVajna Timinek egyedül kell megküzdenie a gyásszal és a támadásokkal – nagyon aggódnak érte a barátai. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.