Kárpáti Rebeka nem várt diagnózist kapott a szemészeten

Forrás: Kárpáti Rebeka / FB -
diagnózis Szemészet Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka számára meglepő diagnózist kapott a szemészeten. Nem erre készült.

Kárpáti Rebekát meglepte a diagnózis, amit a szemvizsgálaton kapott. Csupán azért ment el, hogy fényszűrős szemüveget csináltasson, amit a monitor előtt ülve használhat, ám kiderült, hogy ez nem lesz elég.

Kárpáti Rebeka szemüveges lesz Forrás: Kárpáti Rebeka / FB

"Fény derült rá, hogy egy minimális korrekció sem ártana a szememnek. Feles lencséket kapok kékfény-szűrővel" – idézi a Ripost Rebekát, aki azt is hozzátette, sosem hordott még szemüveget, de reméli, hamar hozzászokik.

Korda György és Balázs Klári fontos hírt jelentettek behttp://www.life.hu/sztarok/20190725-korda-gyorgy-es-balazs-klari-fontos-hirt-jelentettek-be.htmlNem kevés ideje van a színpadon Korda György és Balázs Klári. Nem áll mögöttük hatalmas stáb, szinte mindent ők maguk intéznek. Most azonban elértek egy ponthoz, ahol már túl sok lett a teendő. Balázs Klári fontos dolgot közölt rajongóikkal. TV + Sztárok--Majka adásban sértegette Tillát, de ezúttal talán túllőtt a célonhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-majka-adasban-sertegette-tillat-de-ezuttal-talan-tullott-a-celon.htmlMajka ezúttal talán túllőtt a célon: poénkodásával megsérthette Tillát. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin még a buli előtt detoxikáló infúziót kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190725-gaspar-evelin-meg-a-buli-elott-detoxikalo-infuziot-kapott.htmlMeghökkentő dolgot osztott meg közösségi oldalán Gáspár Evelin. Győzike lánya megmutatta követőinek, hogy detoxikáló infúziót kapott. De nem egy görbe este után, hanem még előtte. TV + SztárokOrigoChanning Tatum zaklatója távoltartási végzést kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190725-channing-tatum-zaklatoja-tavoltartasi-vegzest-kapott.htmlTíz napon át lakott illegálisan Channing Tatum házában egyik rajongója, amíg a színész nem volt otthon. A nő most távoltartási végzést kapott. TV + Sztárok--Hosszú Katinka nem találta a szavakat Milák Kristóf úszása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-hosszu-katinka-nem-talalta-a-szavakat-milak-kristof-uszasa-utan.htmlPihenten, frissen versenyez Hosszú Katinka a kvangdzsui úszó-világbajnokságon, Milák Kristóf szerdai világcsúcsa pedig még inkább motiválja a folytatásra.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVajna Timiért aggódnak a barátaihttp://www.life.hu/sztarok/20190725-vajna-timiert-aggodnak-a-baratai.htmlVajna Timinek egyedül kell megküzdenie a gyásszal és a támadásokkal – nagyon aggódnak érte a barátai. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.