Marsi Anikó őszintén beszélt Palik Lászlóval való házasságáról

Palik László házasság párkapcsolat szerelem Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László és Marsi Anikó 16 éve él boldog házasságban. Mindketten heves vérmérsékletűek. Most elárulták, hogyan működnek együtt a magánéletben. 

Tizenhat éve él boldog házasságban Marsi Anikó és Palik László. Most elárulták, mi a jó kapcsolatuk titka.

"Kocogás közben remekül le tudok engedni, össze tudom szedni a gondolataimat, sőt ha egymásnak feszülünk a férjemmel, még meg is nyugszom általa. Tömören: futunk, hogy elkerüljük a veszekedést" – mesélte a Hot!-nak Marsi Anikó.

Palik elmondta: egyszer sem merült fel bennük, hogy külön folytassák az életüket. „Zsigerből érzem, hogy mi már együtt maradunk. Nem tudok olyat elképzelni, hogy bármi vagy bárki közénk állna. Erős, masszív alapokon áll a kapcsolatunk" – fejtette ki Marsi Anikó.

Marsi Anikó és Palik László Forrás: TV2
Összeomlott Panyik Anita egy extrém akadályversenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-osszeomlott-panyik-anita-egy-extrem-akadalyversenyen.htmlA Survivor után igazán megkedvelte az extrém akadályversenyeket Panyik Anita, aki azóta is ennek a szenvedélnyek hódol. Ám a legutóbbi megmérettetésen egy ksi hiba csúszott a számításába, összeomlott. TV + SztárokOrigoUngár Anikónak udvarolt Cseh Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190725-ungar-anikonak-udvarolt-cseh-tamas.htmlA Katona József Színházban játszott Cseh Tamás, amikor Ungár Anikóval megismerkedett. A világhírű bűvész és a zeneszerző, színész ezután gyakran találkoztak. Cseh Tamás udvarolt neki. TV + Sztárok--Jolly szerint Suzy kamuprofillal járatja le őt a közösségi médiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-jolly-szerint-suzy-kamuprofillal-jaratja-le-ot-a-kozossegi-mediaban.htmlEgy Mónika nevű álprofillal, Jolly és Suzy fotóival visszaélve ment neki valaki Jollynak a közösségi médiában. A mulatós sztár szerint ez nem lehet más, mint a felesége. TV + SztárokOrigoKárpáti Rebeka nem várt diagnózist kapott a szemészetenhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-karpati-rebeka-nem-vart-diagnozist-kapott-a-szemeszeten.htmlKárpáti Rebeka számára meglepő diagnózist kapott a szemészeten. Nem erre készült. TV + SztárokOrigoKorda György és Balázs Klári fontos hírt jelentettek behttp://www.life.hu/sztarok/20190725-korda-gyorgy-es-balazs-klari-fontos-hirt-jelentettek-be.htmlNem kevés ideje van a színpadon Korda György és Balázs Klári. Nem áll mögöttük hatalmas stáb, szinte mindent ők maguk intéznek. Most azonban elértek egy ponthoz, ahol már túl sok lett a teendő. Balázs Klári fontos dolgot közölt rajongóikkal. TV + Sztárok--Hosszú Katinka nem találta a szavakat Milák Kristóf úszása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-hosszu-katinka-nem-talalta-a-szavakat-milak-kristof-uszasa-utan.htmlPihenten, frissen versenyez Hosszú Katinka a kvangdzsui úszó-világbajnokságon, Milák Kristóf szerdai világcsúcsa pedig még inkább motiválja a folytatásra. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.