Friss fotón láthatjuk a 102 éves Kirk Douglast és 100 éves feleségét, Anne-t

fotó Kirk Douglas Hugh Jackman Anne Buydens
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő legendának számít Kirk Douglas, Michael Douglas édesapja. A 102 éves színészt és 100 éves feleségét most friss fotón láthatjuk.

Hugh Jackman egy igazán különleges fotót osztott meg a közösségi oldalán. A képen ugyanis nemcsak ő látható, hanem a 102 éves színészlegenda és 100 éves felesége, Anne Buydens is.

Jackman a posztjában kifejezte, mennyire megtiszteltetés neki, hogy találkozhattak. Nemrégiben ugyanis színpadra állították Douglas feleségének könyvét, mely Kirk and Anne: Letters of Love, Laughter, and a Lifetime in Hollywood címmel jelent meg, és kettőjük kapcsolatát dolgozza fel. Ebben szerepelt Jackman is.

Autóbalesetet szenvedett Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190726-autobalesetet-szenvedett-tolvai-reni.htmlAz énekesnő autójába rohant bele egy másik kocsi. Szerencsére nem történt nagyobb baj.TV + SztárokOrigoEzt suttogta a reptéren Demcsák Zsuzsa fiatal férje fülébehttp://www.life.hu/sztarok/20190726-ezt-suttogta-a-repteren-demcsak-zsuzsa-fiatal-ferje-fulebe.htmlTegnap érkezett meg Magyarországra Demcsák Zsuzsa indiai férje, Krishan Dangwal. A volt műsorvezető a reptéren várta élete párját, alig várta már, hogy megölelhesse.TV + SztárokOrigoSzőke Zoltán 21 év után távozik a Barátok közt című sorozatbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-szoke-zoltan-21-ev-utan-tavozik-a-baratok-kozt-cimu-sorozatbol.htmlA 21 év alatt, amelyet Szőke Zoltán a Barátok köztben töltött, számos dolog történt karakterével, Berényi Miklóssal. A színész most úgy döntött, hogy elhagyja az ikonikus szappanoperát. TV + Sztárok--A palota reagált arra a vádra, miszerint Katalin hercegné botoxoltatotthttp://www.life.hu/sztarok/20190725-a-palota-reagalt-arra-a-vadra-miszerint-katalin-hercegne-botoxoltatott.htmlA palota cáfolja azt az értesülést, miszerint Katalin hercegné botoxot használ. TV + Sztárok--Ábel Anita: "K..va jól nézek ki!"http://www.life.hu/sztarok/20190725-abel-anita-vallalja-hogy-oreg-de-kurva-jol-nez-ki.htmlA Spektrum Home műsorán futó NőComment! adásában fakadt ki Ábel Anita, amikor arról volt szó, hogy a kommentelők megjegyzéseket tettek a műsor szereplőinek életkorára. TV + SztárokOrigoHivatalos munkái helyett inkább babázással töltené az idejét Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-hivatalos-munkai-helyett-inkabb-babazassal-toltene-az-idejet-katalin-hercegne.htmlÁllítólag nem igazán élvezi a hivatalos feladatait Katalin hercegné, ezért szeretne egy negyedik gyermeket szülni, hogy addig se kelljen dolgoznia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.