Porschéval lepte meg a születésnapja alkalmából a párja Jennifer Lopezt

luxus autó Porsche Alex Rodriguez autó Jennifer Lopez születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tűzpiros Porschéval lepte meg a vőlegénye Jennifer Lopezt az 50. születésnapja alkalmából.

A héten ünnepelte 50. születésnapját a latin díva, Jennifer Lopez. Ebből az alkalomból egy hatalmas bulit is csapott: állítólag a tűzijáték és a különböző előadások mellett még egy 24-karátos arannyal díszített torta is helyet kapott a partin.

Természetesen az ajándék sem maradhatott el, J. Lo vőlegénye, Alex Rodriguez egyszer csak előállt egy tűzpiros Porschéval. A TMZ információja szerint az énekesnő már ki is próbálta a járművet Miamiban. Állítólag az autó nagyon illik a stílusához.

Czippán Anett ébredés után, smink nélkül mutatta meg az arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20190726-czippan-anett-ebredes-utan-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat.htmlCzippán Anett egy smink nélküli fotóval indította a mai napot a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoAz Áll az alku játékosa könnyek között vallotta be, nem lehet gyermeke - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-az-all-az-alku-jatekosa-konnyek-kozott-vallotta-be-nem-lehet-gyermeke-video.htmlAz Áll az alku játékosa, Szilvia könnyek között vallotta be, hogy nem lehet gyermeke. TV + SztárokOrigoÉdesanyja elvesztéséről vallott Kocsis Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-edesanyja-elveszteserol-vallott-kocsis-tibor.htmlKocsis Tibor és testvérei között nagyon szoros a kapcsolat, ugyanis gyermekkorukban komoly traumán mentek keresztül, amit együtt vészeltek át: elvesztették az édesanyjukat. TV + SztárokOrigoKülönös dolgot látott Diana hercegné arcán az őt 38 éve meginterjúvoló riporterhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-kulonos-dolgot-latott-diana-hercegne-arcan-az-ot-38-eve-meginterjuvolo-riporter.htmlEgy brit újságírónő elárulta, különös dolgot vélt felfedezni Diana hercegné arcán egy nappal az esküvője előtt. TV + Sztárok--A palota reagált arra a vádra, miszerint Katalin hercegné botoxoltatotthttp://www.life.hu/sztarok/20190725-a-palota-reagalt-arra-a-vadra-miszerint-katalin-hercegne-botoxoltatott.htmlA palota cáfolja azt az értesülést, miszerint Katalin hercegné botoxot használ. TV + Sztárok--Ábel Anita: "K..va jól nézek ki!"http://www.life.hu/sztarok/20190725-abel-anita-vallalja-hogy-oreg-de-kurva-jol-nez-ki.htmlA Spektrum Home műsorán futó NőComment! adásában fakadt ki Ábel Anita, amikor arról volt szó, hogy a kommentelők megjegyzéseket tettek a műsor szereplőinek életkorára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.