Zsuzsanna testőrt fogadott, párja másnap le akarta lőni

Forrás: Shutterstock -
elmeorvos párkapcsolat életmentés lövöldözés pláza Kecskemét üzlet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lövöldözni kezdett egy férfi szerda délután az egyik kecskeméti plázában. A férfi volt párját, Zsuzsannát akarhatta megölni. Már korábban is fenyegette, ezért a nő előző nap testőrt fogadott. Együtt fékezték meg a volt párját.

Két tölténnyel a lefűrészelt csövű puskában és hárommal a zsebében érkezett a kecskeméti plázába az a férfi, aki volt párját, Zsuzsannát akarhatta megölni szerda délután. A vadászként is tevékenykedő férfi berontott a volt párja üzletébe, célba vette Zsuzsannát. A férfit testőre segítségével sikerült megfékezni.

A Bors cikkéből kiderült, hogy Zsuzsanna és 75 éves párja 22 évig voltak együtt, van egy felnőtt lányuk is, a nő azonban nemrégiben véget vetett a párkapcsolatnak. A férfi ez után kezdett fenyegetőzni, Zsuzsanna már alig merte felvenni a telefont.

"Próbáltam kiszámíthatatlan időben érkezni és távozni a munkából, mert féltem, hogy felbukkan. Olyanokat mondott, hogy a lányunk egyedül marad, meg hogy neki már minden mindegy, élt eleget, és nem ura önmagának, neki már a démonai parancsolnak" – mesélte a Borsnak. Érezte, hogy veszélyben van, így előző nap testőrt fogadott egy biztonsági cégen keresztül.

A testőr és Zsuzsanna megfékezték a támadót (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A férfi egy bőrönddel érkezett az üzletbe, amelyben az összes közös képük benne volt, ám saját fejét kivágta belőle. "A testőrt el akarta küldeni, azt mondta, menjen ki, csukja be az ajtót. De nem ment ki, dulakodni kezdtek. Én közben lehajoltam, kerestem a gázspray-t, majd János felé fújtam, míg ki nem fogyott" – emlékezett vissza Zsuzsanna. A lövés a dulakodás közben dördült el, az ajtó fölötti részbe fúródott a golyó. A második lövés besült. Zsuzsanna ekkor beszállt a dulakodásba, János hátára vette magát.

Az egyik vásárló azt mondta, Zsuzsanna és a testőr életeket mentettek a bátorságukkal. Zsuzsanna volt párja ellen emberölési kísérlet miatt indítottak eljárást. Vélhetően elmeorvosi szakértő vizsgálja majd meg.

Időjárás: zápor, zivatar és kánikula is várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190726-idojaras-zapor-zivatar-es-kanikula-is-varhato-a-hetvegen.htmlNehéz eldönteni, hogy strandra induljunk, vagy esőkabátot vegyünk. Íme a hétvége időjárása. News--Életre kelt egy húscafat a tányéron – Bizarr videóhttp://www.life.hu/news/20190725-eletre-kelt-egy-huscafat-a-tanyeron-bizarr-video.htmlEgy bizarr felvétel terjed az interneten: egy húscafat kelt életre a tányéron. NewsOrigoIdőjárás: a hétvégén is marad a kánikula, sokfelé zivatarokkalhttp://www.life.hu/news/20190725-idojaras-a-hetvegen-is-marad-a-kanikula-sokfele-zivatarokkal.htmlA hétvégén is marad a kánikula, de sokfelé zivatarok hoznak kisebb enyhülést. A csapadékos idő ellenére jellemzően 30 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez. News--Szülői ágyakat kap harminckét kórházhttp://www.life.hu/news/20190725-szuloi-agyakat-kap-harmincket-korhaz.htmlA beteg gyerekükkel kórházban tartózkodó szülőknek szerzett be az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) 379 ágyat, amelyeket 32 intézményben osztanak szét. NewsOrigoKözleményt adott ki a BKK a Városligetben talált bomba miatthttp://www.life.hu/news/20190725-kozlemenyt-adott-ki-a-bkk-a-varosligetben-talalt-bomba-miatt.htmlA Városligetben talált világháborús bomba hatástalanítása miatt több troli és busz is módosított útvonalon közlekedik pénteken délelőtt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel. NewsOrigoAz Európán végigsöprő hőhullám jelenthet új fenyegetést a Notre-Dame-rahttp://www.life.hu/news/20190725-az-europan-vegigsopro-hohullam-jelenthet-uj-fenyegetest-a-notredamera.htmlAz Európán végigsöprő hőhullám miatt beomolhat a párizsi Notre-Dame boltozata – figyelmeztet az áprilisi tűzvészben megrongálódott székesegyház felújításáért felelős építész. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.