100 éves lett Bálint György, vagyis Bálint gazda

Forrás: Csudai Sándor/ Origo -
Bálint György Bálint gazda születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint gazda betöltötte a 100. életévét. Az ország kertésze ma is éppen olyan lelkesedéssel foglalkozik imádott szakmájával, mint karrierje elején. 

Bálint György, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Bálint gazda 100 éves lett, de fiatalokat meghazudtoló energiával éli a mindennapjait. Mindig igyekszik másoknak segíteni és hasznos tanácsokkal szolgálni. A Life.hu-nak egy korábbi interjúban mesélt életéről és arról, hogy áll ehhez a kerek évfordulóhoz.

Bálint György, azaz Bálint gazda 100 éves lett Forrás: Csudai Sándor/ Origo

ebben a korban én már csak vendég vagyok.

Osvárt Andreát felháborította volt párja üzenetehttp://www.life.hu/sztarok/20190728-osvart-andreat-felhaboritotta-volt-parja-uzenete.htmlOsvárt Andrea durva történetet osztott meg: az egykori párjától kapott üzenet háborította fel. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMilák Kristóf még nem tudja felfogni, mekkora eredményt ért elhttp://www.life.hu/sztarok/20190728-milak-kristof-meg-nem-tudja-felfogni-mekkora-eredmenyt-ert-el.htmlMilák Kristóf még nem fogta fel, mekkora eredményt sikerült elérnie: szerinte legalább egy hónapba telik, mire feldolgozza a történteket. TV + Sztárok--Zséda a Cotton Club Singers utáni időszakról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190728-zseda-a-cotton-club-singers-utani-idoszakrol-vallott.htmlZséda nagyon élvezte a Cotton Club Singerst, de érezte, hogy nem ez az útja: ezért döntött a kilépés mellett, és habár nem volt egyszerű a nulláról felépítenie a karrierjét, mégis sikerült. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHorváth Éva a TV2-n tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190728-horvath-eva-a-tv2n-ter-vissza-a-kepernyore.htmlHorváth Éva ismét műsorvezetőként lesz látható a TV2-n. TV + SztárokOrigoJoe Jonas és Sophie Turner kiskutyáját halálra gázolta egy autóhttp://www.life.hu/sztarok/20190728-joe-jonas-es-sophie-turner-kiskutyajat-halalra-gazolta-egy-auto.htmlJoe Jonas és Sophie Turner imádott kiskutyáját elgázolta egy autó. TV + Sztárok--Listát kaptak Harry herceg és Meghan Markle szomszédai: ezt nem szabad tenniük http://www.life.hu/sztarok/20190727-listat-kaptak-harry-herceg-es-meghan-markle-szomszedai-ezt-nem-szabad-tenniuk.htmlFurcsa szabályokat kell betartaniuk a windsori Frogmore Cottage közelében élő családoknak. A rezidencia Meghan Markle és Harry herceg új otthona. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.