Így fogyaszt ma alkoholt a Viszkis, azaz Ambrus Attila

Forrás: Mtl -
viszkis rabló Ambrus Attila alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az italfogyasztási szokásairól is elhíresült Viszkis rabló, Ambrus Attila sosem tagadta: nem vetette meg az italt. Most pedig arról beszél, hogyan változott ez meg mára. 

„A whiskyről mindig a bankok jutnak eszembe, nem kell a kísértés. A rablások előtt igyekeztem mértéket tartani, de egy deci után még simán el tudtam végezni a munkámat” – humorizált Attila, majd komolyra fordította a szót.

Forrás: Mtl

„A whiskyt ma is nagyon szeretem, de már csak módjával iszom. Apuka lettem és csak nemrég kaptam vissza a jogosítványomat. Még egy ittas vezetés nem fér bele, szóval csak akkor iszom, amikor valódi alkalom van rá. Amikor a barátaink eljönnek hozzánk vendégségbe, soha nem fékezem magam” – mondta el a Ripostnak.

Így festett jó pár éve Erdélyi Mónika – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190728-igy-festett-jopar-eve-erdelyi-monika.htmlLomtalanításkor talált rá Erdélyi Mónika egy róla készült felvételre, amit meg is osztott az Instagramon. TV + SztárokOrigoBikiniben feszít Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190727-bikiniben-feszit-tolvai-reni-olaszorszagban-nyaral.htmlTolvai Reni Olaszországban pihen, a nyaralásáról pedig fotókat is posztol. TV + SztárokOrigoFélreértés alakult ki Bódi Sylvi és a követője közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190727-felreertes-alakult-ki-bodi-sylvi-es-a-kovetoje-kozott-a-modell-orra-miatt.htmlFurcsának találta egyik követője egy, az Instagramra feltöltött képén Bódi Sylvi orrát. A komment végül másképp sült el, mint azt eredetileg szánta. TV + Sztárok--Ezért nem látható Zoltán Erika lánya, Zoé az énekesnő tánckarában – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-ezert-nem-lathato-zoltan-erika-lanya-enekesno-tanckaraban.htmlZoltán Erika ritkán tesz közzé a lányáról bejegyzéseket a közösségi oldalán, a napokban azonban kivételt tett. A Campus Fesztiválon a Life.hu-nak elmondta, táncművész lányát miért nem láthatjuk állandó tánckarában, valamint az is szóba került, hogy a 90-es évek nagy túlélőiként mennyire érzi a retró jelzőt magáénak. TV + Sztárok--Hosszú Katinka visszalépett 100 méter hátonhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-hosszu-katinka-visszalepett-100-meter-haton-kvangdzsui-vilagbajnoksag-uszoversenyeinek-masodik.htmlHosszú Katinka visszalépett a 100 méter hát küzdelmeitől a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. TV + Sztárok--Kamerák előtt hívta fel férjét Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190720-kamerak-elott-hivta-fel-ferjet-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlBoldog és szerelmes Demcsák Zsuzsa. A minap egy fotózás kapcsán kamerák előtt hívta fel férjét, aki hamarosan Magyarországra érkezik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.