Osvárt Andreát felháborította volt párja üzenete

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Osvárt Andrea üzenet pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osvárt Andrea durva történetet osztott meg: az egykori párjától kapott üzenet háborította fel. 

Osvárt Andrea egy előző kapcsolatáról vallott a NőComment! adásának felvételén. A színésznő sokáig bánta, hogy véget ért a viszony, de minden kétsége elszállt, amikor kapott a volt párjától egy üzenetet. Rájött, hogy helyes döntést hozott, amikor szakított vele.

Osvárt Andreát megdöbbentette volt párja üzenete Fotó: Adrián Zoltán - Origo

azt írta, kár, hogy nem attól a nőtől születik gyereke, akit szeret.

Ripost

Milák Kristóf még nem tudja felfogni, mekkora eredményt ért elhttp://www.life.hu/sztarok/20190728-milak-kristof-meg-nem-tudja-felfogni-mekkora-eredmenyt-ert-el.htmlMilák Krsitóf még nem fogta fel, mekkora eredményt sikerült elérnie: szerinte legalább egy hónapba telik, mire feldolgozza. TV + Sztárok--Horváth Éva a TV2-n tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190728-horvath-eva-a-tv2n-ter-vissza-a-kepernyore.htmlHorváth Éva ismét műsorvezetőként lesz látható a TV2-n. TV + SztárokOrigoJoe Jonas és Sophie Turner kiskutyáját halálra gázolta egy autóhttp://www.life.hu/sztarok/20190728-joe-jonas-es-sophie-turner-kiskutyajat-halalra-gazolta-egy-auto.htmlJoe Jonas és Sophie Turner imádott kiskutyáját elgázolta egy autó. TV + Sztárok--Brad Pitt nem hajlandó regisztrálni a közösségi oldalakrahttp://www.life.hu/sztarok/20190728-brad-pitt-nem-hajlando-regisztralni-a-kozossegi-oldalakra.htmlBrad Pitt az újságírók kérdésére elárulta, soha nem lesz közösségi oldala: nem látja értelmét.TV + SztárokOrigoFélreértés alakult ki Bódi Sylvi és a követője közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190727-felreertes-alakult-ki-bodi-sylvi-es-a-kovetoje-kozott-a-modell-orra-miatt.htmlFurcsának találta egyik követője egy, az Instagramra feltöltött képén Bódi Sylvi orrát. A komment végül másképp sült el, mint azt eredetileg szánta. TV + Sztárok--Mentőt hívtak Demcsák Zsuzsáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190727-mentot-kellett-hivni-demcsak-zsuzsahoz.htmlNem tartott sokáig Demcsák Zsuzsa és Krishan felhőtlen boldogsága, az első szerelmes éjszakát a rémület követte – írja a Bors. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.