Andy Vajna fél éve hunyt el, azóta Timi egyáltalán nem adott interjút. A TV2-vel viszont kivételt tett, és elmondta, milyen szörnyen fáj neki a férje elvesztése.

Sokan nem hittek Vajna Timi és Andy Vajna szerelmében, pedig a kapcsolatuk 9 évig tartott. A producer belvárosi éttermében találkoztak először, a későbbi randik pedig nyilvánvalóvá tették, hogy összetartoznak.

Vajna Timi csak nyugtatókkal tud elaludniForrás: TV2

„Minden együtt töltött idő jól sikerült, és jó volt vele. Megnyugtató volt. A párom volt, de édesapaszerepet is betöltött" – mondta Timi, aki a házasságban azért nem volt biztos. Háromszor visszaadtam neki a gyűrűt, hogy nem vagyok biztos ebben a dologban.  De ő nagyon ragaszkodott hozzá. (...) A két nagymamám szerelmes volt Andybe. A két nagyi beszélt rá az esküvőre" – vallotta be Timi, aki anyagi gondokkal küzd, ezért sok bútordarabot pénzzé tett már. Anyagilag most elég rossz helyzetben vagyok,  és el kellett adni a nagyon szép zongorát is, de muszáj, hogy lezárjam a múltat" – mondta. Azt is elárulta, hogy valóban szerettek volna gyereket Andyvel. 
„Ez valós dolog volt, és annyira komoly dolog volt, hogy februárban akartuk beültetni a gyereket.  Az esküvő után nagyon szeretett volna belevágni, de én magamon nem éreztem, hogy kész vagyok még rá" – árulta el. Később őt is elfogta a gyermek utáni vágy, idén februárban fogtak volna bele közös házuk megépítésében, oda érkezhetett volna a közös gyermekük. A sors azonban közbeszólt, és már féle éve Andy nélkül kell élnie Timinek.  Fohászkodtam Andyhez, hogy vigyen engem is, mert nem akarok élni én sem.  Az első két hétben borzasztóan fájt a szívem, olyan volt, mintha valaki szorítaná, és nem engedné el – vallotta az özvegy, aki képtelen altatók nélkül aludni. – Beveszem az altatót és a nyugtatót, és kiütöm magam" – mondta a TV2-nek.